Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: SE.27.14.2023 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Kujawsko-Pomorskiego Centrum Kształcenia Zawodowego w Bydgoszczy

Michał Adranowicz
Kujawsko-Pomorskie Centrum Kształcenia Zawodowego w Bydgoszczy
Termin:
Zamieszczenia : 14-07-2023 10:53:00
Składania : 17-08-2023 09:00:00
Otwarcia : 17-08-2023 09:05:00
Tryb: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.1 do SWZ.xlsx xlsx 32.12 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.2 do SWZ.xlsx xlsx 23.86 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.3 do SWZ.xlsx xlsx 22.98 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.4 do SWZ.xlsx xlsx 22.7 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.5 do SWZ.xlsx xlsx 20.73 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.6 do SWZ.xlsx xlsx 21.39 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.7 do SWZ.xlsx xlsx 23.06 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.8 do SWZ.xlsx xlsx 24.68 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
FORMULARZ OFERTOWY Załącznik nr 1.9 do SWZ.xlsx xlsx 24.37 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
SWZ-sig.pdf pdf 1255.73 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
Załacznik nr 4 do SWZ - Wzór umowy-sig.pdf pdf 355.53 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
Załącznik nr 2 do SWZ - Oświadczenie dotyczące przesłanek wykluczenia.docx docx 23.78 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
Załącznik nr 3 do SWZ - Oświadczenie dotyczące podwykonawcy.docx docx 17.49 2023-07-14 10:53:00 Postępowanie
INFORMACJA Z OTWARCIA OFERT 2023-sig.pdf pdf 612.64 2023-08-17 12:39:25 Publiczna wiadomość
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty 2023-sig.pdf pdf 1030.99 2023-08-21 11:00:21 Publiczna wiadomość
Komunikat o ponownym badaniu ofert dla częśći II Mięso zwierząt rzeźnych oraz wędlin 30.08.2023-sig.pdf pdf 624.67 2023-08-30 14:14:28 Publiczna wiadomość
Informacja o ponownym wyborze oferty w części II Mięso zwierząt rzeźnych oraz wędlin.pdf pdf 925.95 2023-08-31 13:36:09 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2023-08-31 13:36 Michał Adranowicz Informacja o ponownym wyborze najkorzystniejszej oferty w części II Mięso zwierząt rzeźnych oraz wędlin

Informacja o ponowny [...].pdf

2023-08-30 14:14 Michał Adranowicz Zawiadomienie o przystąpieniu do ponownego badania ofert w części II "Mięso zwierząt rzeźnych oraz wędlin"

Komunikat o ponownym [...].pdf

2023-08-21 11:00 Michał Adranowicz Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja o wyborze [...].pdf

2023-08-17 12:39 Michał Adranowicz Zestawienie złożonych ofert

INFORMACJA Z OTWARCI [...].pdf

2023-08-17 09:00 Komunikat Zamawiającego Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 608400,00 brutto, w tym: część 1 Produkty żywnościowe sypkie i przetwory: 109000,0 brutto, część 2 Mięso zwierząt rzeźnych oraz wędlin:112000,00 brutto, część 3 Pieczywo i wyroby cukiernicze: 62000,00 brutto, część 4 Drób i wyroby drobiarskie: 50000,00 brutto, część 5 Ryby i przetwory rybne: 26700,00 brutto część 6 Jaja świeże: 11000,00 brutto, część 7 Mrożonki warzywne i owocowe: 12300,00 brutto, część 8 Mleko i nabiał: 162000,00 brutto, część 9 Warzywa i owoce świeże: 63400,00 brutto.
2023-07-14 11:08 Michał Adranowicz Zamawiający informuje: formularze ofertowe od 1.1 do 1.9 zostały przygotowane w formie Microsoft Excel. Kolumny wartość netto, cena jednostkowa brutto i wartość brutto wypełniają się automatycznie po wprowadzeniu ceny jednostkowej netto i stawki podatku VAT.

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 711