Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: ZO/ZSZ4/2023/02 Sukcesywne dostawy drobiu i wędlin drobiowych

Elżbieta Stepnowska
Miasto Ostrołęka Oddział: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. Adama Chętnika
Termin:
Zamieszczenia : 10-01-2023 14:46:00
Składania : 20-01-2023 12:00:00
Otwarcia : 20-01-2023 12:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy drobiu i wędlin drobiowych zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia poprzez poniższy formularz elektroniczny. Dostawy mają być realizowane w okresie od 01.02.2022 do 30.06.2022 i od 01.09.2022 do 31.01.2023.

.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Formularz ofertowy.odt odt 22.37 2023-01-10 14:46:00 Postępowanie
Zaproszenie do złożenia ofert- Drób i wędliny drobiowe.odt odt 32.07 2023-01-10 14:46:00 Postępowanie
Klauzula RODO.odt odt 25.27 2023-01-10 14:46:00 Postępowanie
Oświadczenie wykonawcy.odt odt 15.17 2023-01-10 14:46:00 Postępowanie
Wzór umowy.odt odt 28.44 2023-01-10 14:46:00 Postępowanie
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty..pdf pdf 433.79 2023-01-24 09:15:41 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2023-01-24 09:15 Elżbieta Stepnowska Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja o wyborze [...].pdf

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Filet z kurczaka podwójny bez strzałki świeży 400 kg - (0)
2 Filet z piersi Indyka świeży 60 kg - (0)
3 Mięso gulaszowe z indyka bez kości i bez skóry 60 kg - (0)
4 Udziec z indyka bez kości i bez skóry 25 kg - (0)
5 Wątróbka z indyka - 30 kg - (0)
6 Kurczak świeży - 100 kg - (0)
7 Noga z kurczaka - 600 kg - (0)
8 Udo z kurczaka - 100 kg - (0)
9 Korpus z kurczaka ze skrzydłem 400 kg - (0)
10 Porcje rosołowe z indyka - 20 kg - (0)
11 Szyja z indyka - 20 kg - (0)
12 Indyk faszerowany - 30 kg - (0)
13 Indyk lux - 30 kg - (0)
14 Kurczak gotowany powyżej 80% mięsa drobiowego 100 kg - (0)
15 Kiełbasa z piersi kurczaka powyżej 80% mięsa z piersi kurczaka 50 kg - (0)
16 Pierś gotowana z indyka Bianka powyżej 80% mięsa z indyka 30 kg - (0)
17 Pierś opiekana z indyka powyżej 80% mięsa z indyka 100 kg - (0)
18 Szynka drobiowa powyżej 70% mięsa drobiowego 100 kg - (0)
19 Pasztet z kurczaka - 50 kg - (0)
20 Polędwica drobiowa powyżej 80% mięsa drobiowego 80 kg - (0)
21 Polędwiczki z kurczaka - 50 kg - (0)
Kursy walut NBP

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Dostarczyć codziennie do godz 8.00 wraz z fakturą. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
(0)

Liczba odsłon strony: 474