Bid bond

Bid bond in 2 minutes

Get a deposit without paperwork and walking away from your computer in 3 steps

click fill the details pay online

Check how to do it - Video

Proceeding: ZO/ZSZ4/2022/02 Sukcesywne dostawy drobiu i wędlin drobiowych

Elżbieta Stepnowska
Miasto Ostrołęka Department: Zespół Szkół Zawodowych Nr 4 im. Adama Chętnika
Deadlines:
Published : 11-01-2022 16:11:00
Placing offers : 20-01-2022 12:00:00
Offers opening : 20-01-2022 12:05:00
Procedure: Zapytanie ofertowe
Type: Supply

Requirements and specifications

Szanowni Państwo,


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert na Sukcesywne dostawy drobiu i wędlin drobiowych zgodnie z pozycjami zawartymi w przedmiocie zamówienia poprzez poniższy formularz elektroniczny. Dostawy mają być realizowane w okresie od 01.02.2022 do 30.06.2022 i od 01.09.2022 do 31.01.2023.

.

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych - wszystkie pozycje wymienione w przedmiocie zamówienia muszą być wypełnione.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Attachments

NAME EXTENSION SIZE (kB) PUBLISHING DATE SOURCE DOWNLOAD
Załącznik nr 1 - Zaproszenie Do Złożenia Ofert ZSZ Nr4-1.pdf pdf 95.14 2022-01-11 16:11:00 Proceeding
Załącznik nr 2 formularz ofertowy.pdf pdf 82.26 2022-01-11 16:11:00 Proceeding
Załącznik nr 3 wzór umowy (1).pdf pdf 88.16 2022-01-11 16:11:00 Proceeding
Załącznik nr 4 - Klauzula RODO ZSZ Nr4.pdf pdf 62.05 2022-01-11 18:53:20 Public message
Załącznik nr 5 Uzupełnienie treści zaproszenia do składania ofert z dnia 11.01.2022 roku..pdf pdf 74.69 2022-01-12 14:41:05 Public message
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty..pdf pdf 362.94 2022-01-21 11:45:37 Public message

Announcements

2022-01-21 11:46 Elżbieta Stepnowska Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.

Informacja o wyborze [...].pdf

2022-01-20 12:00 Buyer message Przewidywana kwota na realizację zamówienia wynosi 33318,66 zł brutto.
2022-01-12 14:41 Elżbieta Stepnowska Uzupełnienie treści zaproszenia do składania ofert z dnia 11.01.2022 roku.

Załącznik nr 5 Uzup [...].pdf

2022-01-11 18:53 Elżbieta Stepnowska Klauzula RODO

Załącznik nr 4 - Kla [...].pdf

Subject of the request

No. Name Description and attachments Quantity
/ Unit
Net price / Unit Vat Gross price / Unit Currency Delivery address Attach
file
1 Filet z kurczaka podwójny bez strzałki świeży 400 kg - (0)
2 Filet z piersi Indyka świeży 120 kg - (0)
3 Mięso gulaszowe z indyka bez kości i bez skóry 100 kg - (0)
4 Udziec z indyka bez kości i bez skóry 100 kg - (0)
5 Wątróbka z indyka - 30 kg - (0)
6 Kurczak świeży - 200 kg - (0)
7 Noga z kurczaka - 500 kg - (0)
8 Udo z kurczaka - 100 kg - (0)
9 Korpus z kurczaka ze skrzydłem 400 kg - (0)
10 Porcje rosołowe z indyka - 50 kg - (0)
11 Szyja z indyka - 50 kg - (0)
12 Indyk faszerowany - 15 kg - (0)
13 Indyk lux - 60 kg - (0)
14 Kurczak gotowany powyżej 80% mięsa drobiowego 50 kg - (0)
15 Kiełbasa z piersi kurczaka powyżej 80% mięsa z piersi kurczaka 50 kg - (0)
16 Pierś gotowana z indyka Bianka powyżej 80% mięsa z indyka 30 kg - (0)
17 Pierś opiekana z indyka powyżej 80% mięsa z indyka 50 kg - (0)
18 Szynka drobiowa powyżej 70% mięsa drobiowego 25 kg - (0)
19 Pasztet z kurczaka - 50 kg - (0)
20 Rolada drobiowa z dodatkiem szpinaku,sera lub warzyw 15 kg - (0)
21 Polędwica drobiowa powyżej 80% mięsa drobiowego 15 kg - (0)
Currency rates NBP

Criteria and formal conditions

No. Name Criterium weight Description and attachments Your suggestion or comment Attach file
1 Price 100% Offer value 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Przelew 30 dni od dostarczenia prawidłowo wystawionej faktury. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Dostarczyć codziennie do godz 8.00 wraz z fakturą. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
Unlock the form

The number of page views: 209