ࡱ> QP T8\pmflisek Ba=;=bC8X@"1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1H?Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1H4Czcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H,8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H<Czcionka tekstu podstawowego1H4Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1h8Cambria1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1 Arial CE1Calibri1  Arial CE1Calibri1Calibri1Calibri1Arial1 Arial CE7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)!#,##0.00\ "zB"!#,##0.00\ _z_B[$-415]General                                                                       + )    `  ff  P  P           ! "    #   a>        , *    @ @             8@ @ 8@ 8@ @  `   d x@ @ x@ @ ( xf@ @  xf@ @  *x@ @  x`@  xa@ @   |@   |@ @  xa@ @   |a@ @   `a@ @  *xf@ @   *|f@ @  (    *  * ||ik}(}- 00_)}(}.  00_)}(}8 00_)}-}: 00_)}-}; 00_)}(}< 00_)}(}>  00_)}(}Wef00_)}(}Xef00_)}(}Yef00_)}(}Zef00_)}(}[ef00_)}(}\00_)}(}]00_)}(}^ef00_)}(}_ef00_)}(}`ef00_)}(}aef00_)}(}bef00_)!20%  akcent 1220%  akcent 1!20%  akcent 22"20%  akcent 2!20%  akcent 32&20%  akcent 3!20%  akcent 42*20%  akcent 4!20%  akcent 52.20%  akcent 5!20%  akcent 62220%  akcent 6!40%  akcent 1240%  akcent 1!40%  akcent 22#40%  akcent 2!40%  akcent 32'40%  akcent 3!40%  akcent 42+40%  akcent 4!40%  akcent 52/40%  akcent 5!40%  akcent 62340%  akcent 6!60%  akcent 12 60%  akcent 1!60%  akcent 22$60%  akcent 2!60%  akcent 32(60%  akcent 3!60%  akcent 42,60%  akcent 4! 60%  akcent 52060%  akcent 5!!60%  akcent 62460%  akcent 6 "Akcent 1&Akcent 1 #Akcent 2&!Akcent 2 $Akcent 3&%Akcent 3 %Akcent 4&)Akcent 4 &Akcent 5&-Akcent 5 'Akcent 6&1Akcent 6!(Dane wej[ciowe2Dane wej[ciowe!)Dane wyj[ciowe2Dane wyj[ciowe *Dobry Dobry+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-Excel Built-in NormalLExcel Built-in Normal .6 HiperBcze  '/Komrka poBczona8Komrka poBczona0Komrka zaznaczona:Komrka zaznaczona1 NagBwek 1* NagBwek 12 NagBwek 2* NagBwek 23 NagBwek 3* NagBwek 34 NagBwek 4* NagBwek 45 Neutralny( Neutralny&Normalny6 Normalny 27 Normalny 2 28 Normalny 36 Normalny 3 9 Normalny 3 2: Normalny 4; Normalny 4 %; Normalny 5; Normalny 5 %< Normalny 76 Normalny 7 = Obliczenia* Obliczenia> L Odwiedzone hiperBcze  ?* Procentowy @SumaSuma'ATekst obja[nienia85Tekst obja[nienia'BTekst ostrze|enia8 Tekst ostrze|eniaCTytuB TytuB DUwaga  UwagaE&WalutowyF. Walutowy [0] GZByZByXTableStyleMedium9PivotStyleLight16`~R pieczywo cz.6008 </Opiskgsztszt.1.2.3.4.6.8.12.13.14.15. Jedn. miary5.7.16.11.9.10.L.p BuBka tarta masa netto 500 gr. przetarte pieczywo pszenne-jasne, bez dodatku pieczywa |ytniego i sBodkiego. Produkt sypki, suchy. Produkt pakowany, opatrzony etykiet. BuBka wrocBawska dBuga krojona, masa netto 300 gr. Pieczywo pszenne-jasne, buBka podBu|na. Pieczywo o du|ej porowato[ci mikiszu, o charakterystycznym pszennym aromacie. Produkt pakowany w foli termokurczliw, opatrzony etykiet. Produkt [wie|y nie mro|ony.3 Chleb baltonowski, krojony, masa netto 500 gr. Chleb mieszany pszenno-|ytni. Wyprodukowany tradycyjn metod na zakwasie i rozczynie. Chleb w ksztaBcie bochenka wydBu|onego. Chleb o rwnomiernej drobnej porowato[ci mikiszu. Produkt opakowany w foli termokurczliw, opatrzony etykietzawierajc pdstawowe informacje : nazwa firmy, nazwa produktu, masa netto, skBadniki, data do spo|ycia. Produkt [wie|y nie mro|ony.. BuBka grahamka, masa netto 75gr. Pieczywo pszenne-ciemne-drobne. BuBka podBu|na, owalna. Pieczywo o drobnej porowato[ci mikiszu, typowym dla wyrobw z mki gruboziarnistej i charakterstycznym ciemnym kolorze. Produkt [wie|y nie mro|ony. Chleb razowy z dodatkiem ziarna, krojony, masa netto 500g. Chleb |ytni razowy z dodatkiem mki pszennej. Wypiekany w foremkach prostokatnych. Chleb o ciemno-miodowym kolorze. Chleb o rwnomiernej porowato[ci mikiszu. Smak i zapach bardzo delikatnie kwaskowy wzbogacony smakiem upra|onych ziaren. Produkt opakowany w foli termokurczliw. Opatrzony etykiet zawierajc pdstawowe informacje: nazwa firmy, nazwa produktu, masa netto, skBadniki, data do spo|ycia. Produkt [wie|y nie mro|ony.;x Ciasto marchewkowe. Bez dodatku substancji spulchniajcych: wglan sodu, wglan amonu, bez dodatku sztucznych aromatw. Chleb razowy krojony, masa netto 500g. Chleb |ytni razowy z dodatkiem mki pszennej. Wypiekany w foremkach prostokatnych. Chleb o ciemno-miodowym kolorze. Chleb o rwnomiernej porowato[ci mikiszu. Smak i zapach bardzo delikatnie kwaskowy. Produkt opakowany w foli termokurczliw. Opatrzony etykiet zawierajc pdstawowe informacje : nazwa firmy, nazwa produktu, masa netto, skBadniki, data do spo|ycia. Produkt [wie|y nie mro|ony.' BuBka chaBka, masa netto 450 gr. Pieczywo pszenne-dro|d|owe. Smak charakterystyczny dla wypieku dro|d|owego, lekko sBodki, skrka bByszczca, na wierzchu kruszonka.Bez dodatkw sztucznych aromatw. Produkt [wie|y, nie mro|ony.  Ciasto ma[lane z nadzieniem sezonowym. Bez dodatku substancji spulchniajcych: wglan sodu, wglan amonu, bez dodatku sztucznych aromatw.& BuBka kajzerka, masa netto 75g. Pieczywo pszenne-jasne. Pieczywo o duzej porowato[ci mikiszu ocharakterystycznym pszennym i nieco dro|d|owym aromacie. Produkt [wie|y nie mro|ony. Ciasteczka domowe, kruche. Bez dodatku substancji spulchniajcych: wglan sodu, wglan amonu, bez dodatku sztucznych aromatw.8 Pczek z cukrem pudrem, bez dodatku sztucznych aromatw L Pczek z nadzieniem (nadzienie czekoladowe), bez dodatku sztucznych aromatw,T Chleb tostowy du|y, masa netto 600 gr. Chleb pszenny. Chleb w ksztaBcie foremki wypiekowej, o jasno-|Btym charakterystycznym dla pieczywa tostowego kolorze. Chleb o rwnomiernej drobnej porowato[ci mikiszu. zawierajc pdstawowe informacje: nazwa firmy, nazwa produktu, masa netto, skBadniki, data do spo|ycia. Produkt [wie|y nie mro|ony.& Chleb |ytni krojony, masa netto 500 gr. Chleb mieszany pszenno-|ytni, mikisz w kolorze jasnym z du| zawarto[ci ziaren. Chleb o rwnomiernej porowato[ci mikiszu. Na wierzchu posypka z mieszanki ziaren. Produkt opakowany w foli termokurczliw, opatrzony etykiet zawierajc pdstawowe informacje: nazwa firmy, nazwa produktu, masa netto, skBadniki, data do spo|ycia. Produkt [wie|y nie mro|ony.( Chleb |ytni krojony z dodatkiem ziarna, masa netto 500 gr. Chleb mieszany pszenno-|ytni z dodatkiem mieszanki ziaren, mikisz w kolorze jasnym z du| zawarto[ci ziaren. Chleb o rwnomiernej porowato[ci mikiszu. Na wierzchu posypka z mieszanki ziaren. Produkt opakowany w foli te<prmokurczliw, opatrzony etykiet zawierajc pdstawowe informacje: nazwa firmy, nazwa produktu, masa netto, skBadniki, data do spo|ycia. Produkt [wie|y nie mro|ony.;kWszystkie produkty musz speBnia warunki zawarte w rozporzdzeniu ministra zdrowia z dnia 26.08.2015 r. w sprawie grup [rodkw spo|ywczych przeznaczonych do sprzeda|y dzieciom i mBodzie|y w jednostkach systemu o[wiaty oraz wymagaD, jakie musz speBnia [rodki spo|ywcze stosowane w ramach |ywienia zbiorowego dzieci i mBodzie|y w tych jednostkach systemu o[wiatyZaBcznik nr 6.1 do SWZCz[ I- Dostawa pieczywaIlo[.Obowizujca stawka podatku od towarw i usBugCena jednostkowa bruttoWarto[ bruttoRazemZapotrzebowanie ilo[ciowe na dostaw pieczywa do Przedszkola Miejskiego Nr 5 w MiDsku Mazowieckim w okresie od 01 stycznia 2022r. do 31 grudnia 2022 r. 2b+ +9+nT/:AO_ccB T8 $t~~  dMbP?_*+%&?'?(?)?M HP Universal Printing PCL 6 C 4dXXA4DINU" $ H۰4R   SMTJ IUPH$xJA Qt(t,)iJ"֨ S"z^c5JOЭ~#A(gvfgwQv~ L7p%n!O9(-Pu?[O Z#_&9X%Xqh3JR5 hqli9;om| ,c 0we~uCWylH~ N$vc/>6w6P]N޲;{۽$"""WƑ@SR*7ggD Oh+'0HP\l sp1mflisekMicrosoft Excel@sJ@&TM]@y ՜.+,0 PXd lt| sp1 pieczywo cz.6 Arkusze  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?ABCDEFGIJKLMNORoot Entry FWWorkbookSummaryInformation(@DocumentSummaryInformation8H