ࡱ> NKLM ZO\pDbrowska Katarzyna Ba= =p--8)@"1Calibri1Arial1Arial1Arial1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1>Calibri1 Calibri1Calibri1 Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1 Calibri1>Calibri1?Calibri1:Calibri1 Calibri14Calibri1 Calibri1,>Calibri1>Calibri1>Calibri1<Calibri14Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1 Calibri1h>Cambria1Calibri7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-,)'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-4+/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_-w9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-![$-415]dddd\,\ d\ mmmm\ yyyy"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)                                                                           `  ff  P  P      !   "  # a $ % &     , * '          8  8  8  x  8 8     8 8   8      8 < 8  8   8  x x x        x X          X x    |@ @   x@ @   |@ @  x X X   8@ @   8@ @   x@ @   x@ @   x@ @   8@ @   @ @   @ @   @ @   @ @   8  8   | |  @ @  x  x  x  |  |  |  x@ @   x@ @   |@ @   @ @   |@ @   x  x          X X X \  x  x  x    x  x  x  x    x    @ @  x     X  \ x x  8 8 x 8  8 8 8  8  8 ||rԋ}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef [$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L [$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A}  00_)23[$ -}A}! 00_)23 [$ -}A}" 00_)[$ -}A}# 00_)[$ -}A}$ 00_)[$ -}A}% 00_)[$ -}A}& 00_)[$ -}A}' 00_) [$ -}}( ??v00_)̙[$ -##0."-"? B_-; }}) ???00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}* a00_)[$ -}(}-  00_)}A}. }00_)[$ -}}/ 00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}0 00_)[$ -}A}1 00_)?[$ -}A}2 00_)23[$ -}-}3 00_)}A}4 e00_)[$ -}}5 }00_)[$ -##0."-"? B_-; }(}6  00_)}U}8 00_)[$ -##0.}-}9 00_)}-}: 00_)}-}; 00_)}x}<00_)[$## "- B_}A}? 00_)[$!20%  akcent 1O20%  akcent 1 ef %!20%  akcent 2O"20%  akcent 2 ef %!20%  akcent 3O&20%  akcent 3 ef %!20%  akcent 4O*20%  akcent 4 ef %!20%  akcent 5O.20%  akcent 5 ef %!20%  akcent 6O220%  akcent 6  ef %!40%  akcent 1O40%  akcent 1 L %!40%  akcent 2O#40%  akcent 2 L渷 %!40%  akcent 3O'40%  akcent 3 L %!40%  akcent 4O+40%  akcent 4 L %!40%  akcent 5O/40%  akcent 5 L %!40%  akcent 6O340%  akcent 6  Lմ %!60%  akcent 1O 60%  akcent 1 23 %!60%  akcent 2O$60%  akcent 2 23ږ %!60%  akcent 3O(60%  akcent 3 23כ %!60%  akcent 4O,60%  akcent 4 23 %! 60%  akcent 5O060%  akcent 5 23 %!!60%  akcent 6O460%  akcent 6  23 % "Akcent 1CAkcent 1 O % #Akcent 2C!Akcent 2 PM % $Akcent 3C%Akcent 3 Y % %Akcent 4C)Akcent 4 d % &Akcent 5C-Akcent 5 K % 'Akcent 6C1Akcent 6  F %!(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v% !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???%????????? ??? *Dobry=Dobry  a%+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-6 HiperBcze  '.Komrka poBczonaWKomrka poBczona }%/Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  %????????? ???0 NagBwek 1I NagBwek 1 I}%O1 NagBwek 2I NagBwek 2 I}%?2 NagBwek 3I NagBwek 3 I}%233 NagBwek 4; NagBwek 4 I}%4 NeutralnyE Neutralny  e%&Normalny5 Obliczenia Obliczenia  }% 6 L Odwiedzone hiperBcze  7* Procentowy 8SumaKSuma %OO'9Tekst obja[nieniaI5Tekst obja[nienia %':Tekst ostrze|eniaI Tekst ostrze|enia %;TytuB1TytuB I}% <Uwagad Uwaga  =&Walutowy>. Walutowy [0] ?ZBy9ZBy  %XTableStyleMedium2PivotStyleLight168j93ffff̙̙3f3fff3f3f33333f33333\`:Cz[ 1 - Miso i wdliny:oDCz[ 2 - Warzywa i owoce,~Cz[ 3 - Mro|onkiDCz[ 4 - Art. oglnospo|ywcze,"Cz[ 5 - PieczywoB!GCz[ 6 - NabiaB i garma|erka00&2 Excel_BuiltIn_Print_Area;;2 Excel_BuiltIn_Print_Area;22 Excel_BuiltIn_Print_Area;2 Excel_BuiltIn_Print_Area;$2 Excel_BuiltIn_Print_Area;6  ;;  ;J  ;2  ;  ;$  ;65 (Cz[ 1  Miso i wdlina FORMULARZ CENOWY Data :& & & & & & & & & & ..-Nazwa dostawcy& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & .4Cena oferowana za wykonanie przedmiotu zamwienia: 3L.p. Nazwa towaruIlo[Cena netto (PLN)Warto[ netto (PLN)Warto[ brutto1.kg2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.SumaZamawiajcy w pozycjach , w ktrych przedmiot zamwienia okre[lony zostaB poprzez wskazanie znaku towarowego lub pochodzenia dopuszcza zBo|enie ofert rwnowa|nych o parametrach nie gorszych ni| wskazane przez zamawiajcego.PWarto[ pozycji "Warto[ brutto razem" nale|y przenie[ do formularza ofertowegoKTermin dostawy: do 2 godzin od otrzymania zamwienia, trzy razy w tygodniu.Cz[ 2  Warzywa i owoce szt.Buraki czerwoneCebulaCukinia Czere[nieCzosnek gBwki, krajowyFasola biaBa "Ja["maByKapusta gBwkiKapusta pekiDska Koper pczekMarchewMoreleNatka pietruszki pczek27. Nektarynki28.Ogrek zielony29.30.31.Papryka czerwona32.Papryka zielona33. Papryka |Bta34.Pieczarki kl.I35.36. PomaraDcze37.Pomidor krajowy38.Pomidor cherry (maBe, czerwone)39.40.SaBata41.42.Seler43.44.45.46.47. Winogrona48.Ziemniaki mBodeWBoszczyzna (tacka)LTermin dostawy: do 2 godzin od otrzymania zamwienia, sze[ razy w tygodniu.Cz[ 3  Mro|onki #BuBki do hamburgerw z sezamem 100gBuBki do hot-dogw 170gQBurger woBowy, 100% woBowiny, bez przypraw, opakowanie 6 kg, 1 szt. burgera 200 g(Fasola szparagowa |Bta cieta op. 2,5 kg*Fasola szparagowa zielona cita op. 2,5 kg"Groszek zielony mro|ony op. 2,5 kgKukurydza kolby op. 2,5 kg Marchewka z groszkiem op. 2,5 kg,Mieszanka kompotowa 5-skBadnikowa op. 2,5 kgMaliny mro|one op. 2,5 kgSzpinak rozdrabniany op. 2,5 kgTruskawki mro|one op. 2,5 kgNWBoszczyzna mro|ona w paski (marchew, seler, pietruszka, por) kl.I, op. 2,5 kg#Cz[ 4  ArtykuBy oglnospo|ywcze #Cebulka pra|ona opakowania pet 1 kgop. Kwasek cytrynowy opakowania 1 kgMakaron 100% pszenicy Duru, penne - opakowania 5kg, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)Makaron 100% pszenicy Duru, spagetti - opakowania 500 g, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)Makaron 100% pszenicy Duru, muszelki maBe - opakowania 500 g, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)Makaron 100% pszenicy Duru, - zacierka opakowanie 250 g, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)MasBo orzechowe w sBoiku, 500 g%Mka do pizzy, torebki papierowe 5 kg5Mka pszenna luksusowa typ 550, torebki papierowe 1kg(Mka ziemniaczana, torebki papierowe 1kg-PBatki owsiane grskie zwykBe opakowanie 1 kg3Przyprawa bazylia PET 0,3 kg, bez glutaminianu sodu1Przyprawa curry PET 0,3 kg, bez glutaminianu sodu3Przyprawa cynamon PET 0,3 kg, bez glutaminianu soduFPrzyprawa gaBka muszkatoBowa mielona PET 0,3 kg, bez glutaminianu sodu2Przyprawa kminek PET 0,3 kg, bez glutaminianu sodu8Przyprawa li[ laurowy PET 0,3 kg, bez glutaminianu soduCz[ 5  Pieczywo 4Cena oferowana za wykonanie przedmiotu zamwienia:`Termin dostawy: do 5 godzin od otrzymania zamwienia, siedem razy w tygodniu, dwa razy dziennie.&Cz[ 6  NabiaB i wyroby garma|eryjne,Wyroby garma|eryjne: kopytka opakowanie 5 kgPorcja rosoBowa z kaczki Ko[ci wdzoneSzponder woBowy z ko[ciMostki wdzoneKo[ci schaboweGruszkaArbuzBananBotwinka, pczk BrzoskwiniaCytrynaJabBkoRzodkiewka pczekBrukselka op. 2,5 kg"Marchew mini (paryska) op. 2,5 kgGMieszanka 7-skBadnikowa (siedem podstawowych warzyw do zupy) op. 2,5 kgRTilapia, Shatterpack (ryby ukBadane warstwami, przekBadane foli), opakowanie 5 kgWegaDskie kawaBki filetw, produkt na bazie biaBka sojowego, gBboko mro|ony, biaBko sojowe ponownie uwodnione min 90%, olej rzepakowy, opakowania cateringowe min. 2 kgWegetariaDski burger, w skBadzie gotowana czerwona soczewica min. 12% marchew min. 30, cebula, oleje ro[linne (rzepakowy, sBonecznikowy) zioBa, produkt gBboko mro|ony, opakowanie cateringowe min. 2 kgWegetariaDskie kotlety panierowane na bazie szpinaku, ry|u i serw. W skBadzie szpinak mon. 20%, gotowany ry| min. 18 sery (z mleka) min. 17% mka pszenna, biaBko jaja , produkt gBboko mro|ony, opakowanie cateringowe min. 2 kgWegetariaDskie pulpety, biaBko sojowe ponownie uwodni< one min.45% oleje ro[linne, produkt gBboko mro|ony, opakowanie cateringowe min. 2 kgWegaDskie mielone na bazie biaBka sojowego, zaw. koncentratu biaBka sojowego od 21 % - do 22%, oleje ro[linne aromaty naturalne, gBboko mro|ony, opakowania cateringowe 2 kg;Ser mozzarella do pizzy i saBatek, tarty, opakowanie 2,5 kg>Twarg sernikowy typu Pitnica lub rwnowa|ny, opakowanie 1 kgJWyroby garma|eryjne: pierogi z owocami, serem, szpinakiem, opakowanie 5 kg6Wyroby garma|eryjne: pierogi z misem, opakowanie 5 kgIJaja  2 z chowu [ciBkowego, w wytBaczankach na 30 szt., wysterylizowaneMleko bez laktozy, 1 l]Kasza gryczana caBa, opakowania 5 kg, po ugotowaniu winna by sypka i nie powinna si sklejafPBatki [niadaniowe kukurydziane opakowanie 1 kg, bez dodatku cukru oraz obni|on zawarto[ci soli/sodulPulpa pomidorowa bez konserwantw, do przygotowania zu|yto 120g pomidorw w 100g produktu, opakowanie 2,5 kgRy| typu KNORR lub rwnowa|ny, dBugoziarnisty, opakowania 5 kg, warto[ energetyczna w 100g ry|u  kaloryczno[ min. 340 kcal, po ugotowaniu winien by sypki i nie powinien si sklejaKieBbaski wegetariaDskie na bazie boczniakw, boczniak ostrygowany min. 36%, oleje ro[linne, nasiona sBonecznika, w opakowaniu 4 kieBbaskiCieciorka, opakowania puszki o pojemno[ci 400g, waga masy netto po odcieku, cena za mas netto po odcieku, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduMakaron 100% pszenicy Duru, [widerki - opakowania 5kg, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)Makaron 100% pszenicy Duru, [widerki trzykolorowe - opakowania 500 g, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)5Przyprawa maggi, opakowanie 1l, bez glutaminianu soduKapusta czerwonaPietruszka korzeDPorKalarepa1Herbata ekspresowa czarna, opakowanie 100 torebek1Herbata ekspresowa owocowa, opakowanie 20 torebek'Ogrki maBosolne naturalne, wiadro 3 kgSeler naciowy, opakowanie 400gBarszcz ukraiDski op. 2,5 kgBrokuBy r|a op. 2,0 kg%Cukier wanilinowy opakowania PET 1 kg?Przyprawa czosnek granulowany PET 1,1 kg, bez glutaminianu soduD|em 100% (d|em ze 100% zawarto[ci owocw; na 100g d|emu u|yto 100g owocw), niskosBodzony, r|ne smaki (truskawkowy, wi[niowy, malinowy, morelowy, brzoskwioniowy, jagodowy, czarna po|eczka), opakowanie 3,5 kgKalafior op. 2,5 kg (r|yczki )KieBki r|ne, opakowanie 200gIPrzyprawa warzywna kuchenna z warzyw suszonych bez glutaminianu sodu 5 kg+Kulki serowe (pczki serowe)posypane cukremLody w typie BIG MILK lub rwnowa|ne o gramaturze 100 -110 ml, na patyku, r|ne smaki ([mietankowe, owocowe, toffi, czekoladowe)Makaron 100% pszenicy Duru, wst|ki - opakowania 500 g, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych) MandarynkiRzodkiew biaBa"Chleb bez glutenu jasny, op. 250 g#Chleb bez glutenu ciemny, op. 250 g'Chleb bez glutenu tostowy, op. 250-300g&Ciasteczka bez glutenu suche, op. 100g(Ciastka bez glutenu czekoladowe, op.100g!Kuwertura czekoladowa, op. 2,5 kgEZioBa [wie|e w doniczkach (oregano, bazylia, rukola, tymianek, mita)5Przyprawa majeranek 0,3 kg PET, bez glutaminianu sodu3Przyprawa oregano PET 0,3 kg, bez glutaminianu soduBPrzyprawa papryka mielona ostra PET 0,85 kg, bez glutaminianu soduCPrzyprawa papryka mielona sBodka PET 0,85 kg, bez glutaminianu sodu@Przyprawa pieprz czarny mielony PET 1 kg, bez glutaminianu sodu 4Przyprawa do grilla PET 950 g, bez glutaminianu sodu<Serek wiejski typu Pitnica lub rwnowa|ny, opakowanie 200 gFSer mozzarella w zalewie typu Bakoma lub rwnowa|ny, opakowanie 100 gDMiruna (ryby ukBadane warstwami, przekBadane foli), opakowanie 5 kgDynia SaBata lodowa%{urek typu Knorr lub rwnowa|ny 3 kg D|em 100% (d|em ze 100% zawarto[ci owocw; na 100g d|emu u|yto 100g owocw), niskosBodzony, r|ne smaki (truskawkowy, wi[niowy, malinowy, morelowy, brzoskwioniowy, jagodowy, czarna po|eczka), opakowanie 280 g$Pestki dyni Buskane, opakowanie 1 kgFProszek do pieczenia Dr. Oetker Backin lub rwnowa|ny, opakowanie 15 g=Przyprawa czosnek staropolski PET400 g, bez glutaminianu sodu7Przyprawa imbir mielony PET250 g, bez glutaminianu sodu9Przyprawa kurkuma mielona PET350 g, bez glutaminianu soduEPrzyprawa papryka sBodka w pBatkach PET 450 g, bez glutaminianu sodu?Przyprawa pieprz biaBy mielony PET 1 kg, bez glutaminianu sodu CPrzyprawa pieprz cytrynowy mielony PET 1 kg, bez glutaminianu sodu APrzyprawa pieprz zioBowy mielony PET 1 kg, bez glutaminianu sodu +Szczaw konserwowy zmielony naturalny 900 mlmSerowa przyprawa do szpinak< u i warzy na ciepBo Prymat lub rwnowa|na (o tych samych cechach) opakowanie 450 gmSos saBtkowy ze szczypiorkiem Prymat lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych) opakowanie 1 kg4Sos bolgnese typu Kucharek lub inny rwnowa|ny 1 kg=Sos do pieczeni ciemny typu Kucharek lub inny rwnowa|ny 1 kgSoczewica czerwona 1 kg-Zliwki dobrze oddzielajca si pestka, sBodkaSzczypior pczek, dymka49.50.Marchewka kostka, op. 2,5 kgMakaron bez glutenu (penne, spaghetti, [widerki, muszelki, nitki, wst|ka, zacierka) opakowanie 500g, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja)Mka kukurydziana, torebki papierowe 500g#Mka ry|owa, torebki papierowe 500g1Zmietana UHT 18% tBuszczu, opakowanie kubek 400 g Karkwka bez ko[ci, bez bBon = Kaszanka na grilla dBugo[ 14,5-15,5 cm, w osBonie naturalnej - KieBbaski frankfurterki, w osBonie natrulanej , KieBbasa biaBa parzona, w naturalnej osBonie ' KieBbasa |ywiecka, w osBonie naturalnej ) Kiszka ziemniaczana, w osBonie naturalnej QWarto[ pozycji "Warto[ brutto razem" nale|y przenie[ do formularza ofertowego.JmPanierowana ryba ro[linna. Produkt na bazie jasnych warzyw i owocw chlebowca r|nolistnego, panierowany, wstpnie podsma|ony, gBboko mro|ony, opakowanie min. 3 kgChrzan tarty w sBoiku 180gHKawa rozpuszczalna typu NESCAFE Classic lub rwnowa|na opakowanie 200 g Popcorn ziarno, op. 1 kg51.52.53.54.55.56.57.58.59.60.61.62.63.64.65.66.67.68.69.70.71.72.73.74.75.76.77.78.79.80.81.82.83.84.85.86.87.88.89.90.91.92.93.94.95.96.97.98.99.100.101.102.103.104.105.106.107.108.109.110.111.112.113.114.115.116.117.118.119.120.121.122.123.124.125.126.127.128.129.130.131.132.133.134.135.136.137.138.139.140.141.142.143.144.145.146.147.148.149.150.>Przyprawa do karkwki, Prymat lub rwnowa|na opakowanie 800 g=Przyprawa kebab-gyros, Prymat lub rwnowa|na opakowanie 900 g>Przyprawa do ziemniakw Prymat lub rwnowa|na opakowanie 1 kgBPrzyprawa do misa mielonego Prymat lub rwnowa|na opakowanie 1 kg@Przyprawa czerwone curry Prymat lub rwnowa|na opakowanie 400 gLPrzyprawa chili pieprz cayenne mielonePrymat lub rwnowa|na opakowanie 950gDPrzyprawa do kurczaka z ro|na Prymat lub rwnowa|na opakowanie 1 kgJMarynata klasyczna gruboziarnista, Prymat lub rwnowa|na opakowanie 900 g$Barszcz biaBy koncentrat, op. 300 ml%Barsz czerwony koncentrat, op. 300 ml#SBonecznik Buskany, opakowanie 1 kg#Informacje dodatkowe: 1) Zbo|owe produkty [niadaniowe i inne produkty zbo|owe: a) bez dodatku cukrw i substancji sBodzcych, b) o niskiej zawarto[ci soli/sodu (zawierajcej nie wicej ni| 0,12 g sodu lub rwnowa|nej ilo[ci soli na 100 g lub 100 ml [rodka spo|ywczego. 2) Przeciery warzywne, owocowo-warzywne: a) bez dodatkw cukrw i substancji sBodzcych, b) bez dodatku soli. 3) ZioBa i przyprawy suszone bez dodatku soli.4Cena oferowana za wykonanie przedmiotu zamwienia:3 Boczek wdzony chudy extra (minimum 80% miso wieprzowe tkanka misna delikatna, drobnowBknista, mikka i soczysta, powierzchnia bez przekrwieD, pozacinaD, barwa- ciemnor|owa, zapach - swoisty, charakterystyczny dla ka|dego rodzaju misa, konsystencja- jdrna, elastyczna).  ) wiartka z kurczaka, oczyszczona i [wie|a P KieBbasa krakowska sucha max. 10% tBuszczu w 100g produktu, w osBonie naturalnej  a KieBbasa na ognisko dBugo[ < 14,5-15,5 cm, max. 10% tBuszczu w 100g produktu, w osBonie naturalnej  O KieBbasa sucha drobiowa max. 10% tBuszczu w 100g produktu, w osBonie naturalnej  R KieBbasa typu salami texas max. 10% tBuszczu w 100g produktu, w osBonie naturalnej  P Aopatka extra bez ko[ci, cz[ zasadnicza wieprzowiny, sBonina caBkowicie zdjta  < Miso drobiowe gulaszowe z indyka extra, bez bBon i tBuszczu ! 4 Miso gulaszowe wieprzowe extra, bez bBon i tBuszczu  } Parwki drobiowe do hot-doga I gat., min.70-80% misa w 100g produktu, max 10% tBuszczu w 100g produktu, w osBonie naturalnej  h Parwki drobiowe min.70-80%misa w 100g produktu, max 10% tBuszczu w 100g produktu, w osBonie naturalnej  < Pier[ z indyka wdzona extra, min. 70% misa w 100g produktu  0 Podudzie z kurczaka (paBki) oczyszczone i [wie|e  m Poldwica sopocka wieprzowa, wdzona, extra, min. 70% misa w 100g produktu, max.10% tBuszczu w 100g produktu  * Porcja rosoBowa [wie|a (korpus z kurczaka) ) Schab extra bez ko[ci bez bBon, tBuszczu  5 Schab pieczony extra max 10% tBuszczu w 100g produktu  < Serdelki drobiowo-wieprzowe max 16% tBuszczu w 100g produktu % SkrzydBo indycze oczyszczone i [wie|e ( SkrzydBo z kurczaka oczyszczone i [wie|e ) Szynka extra bez ko[ci bez bBon, tBuszczu  R Szynka gotowana extra max 10% tBuszczu w 100g produktu, min. 80% misa wieprzowego  P Szynka wdzona extra max 10% tBuszcz w 100g produktu, min. 80% misa wieprzowego  S Szynka z kurczaka extra max 10% tBuszczu w 100g produktu, min. 80% misa drobiowego  Spody do pizzy, 200 gInformacje dodatkowe: 1. Mleko bez dodatku cukru i substancji sBodzcych zdefiniowanych w rozporzdzeniu. 2. Produkty mleczne: jogurt, kefir, ma[lanka, ser twarogowy, serek homogenizowany: a) zawierajce nie wicej ni| 10 g cukrw w 100 g/ml produktu gotowego do spo|ycia; b) bez dodatku substancji sBodzcych; c) zawierajce nie wicej ni| 10 g tBuszczu w 100 g/ml produktu gotowego do spo|ycia.Zamawiajcy w pozycjach , w ktrych przedmiot zamwienia okre[lony zostaB poprzez wskazanie znaku towarowego lub pochodzenia dopuszcza zBo|enie ofert rwnowa|nych o parametrach nie gorszych ni| wskazane przez zamawiajcego. Stawka VATSOgrki kwaszone naturalnie bez [rodkw konserwujcych i zakwaszajcych, wiadro 6 kgWegetariaDskie kotlety pomidorowo  serowe , produkt ba bazie pomidorw i sera, w skBadzie pomidory koktajlowe min. 25%, sery (z mleka) min 20% buBka tarta, produkt gBboko mro|ony, opakowanie cateringowe min. 2 kg Cena netto jednostki (PLN)Ciasto domowe (sernik, jabBecznik, piernik, ciasto marchewkowe) bez [rodkw konserwujcych, bez glutenu, z obni|on ilo[ci cukru i tBuszczu, bez polepszaczy smaku i koloru0Kawa ziarnista arabica 60% robusta 40%, op. 1 kgoKisiel, opakowanie 1 kg r|ne smaki (pomaraDczowy, wi[niowy, czarna po|eczka, truskawkowy, malinowy), bez cukruMajonez opakowanie 815 g, warto[ energetyczna w 100 g produktu min. 620 kcal, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduMakaron 100% pszenicy Duru, - Bazanki, op. 5 kg, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)Makaron 100% pszenicy Duru, - kulki, op. 3 kg, po ugotowaniu konsystencja staBa, nie powinien si skleja, Lubella lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych)YMargaryna do piecw konwekcyjno-parowych typu RAMA COMBI lub rwnowa|ny, opakowanie 3,7 lEMasa krwkowa typu Kajmak GostyD lub rwnowa|na, opakowanie 400-410 gMus owocowy, Bczone smaki np. truskawka, jabBko, banan, marchewka, malina, brzoskwini< a, mango, wi[nia, jagoda, czarna po|eczka, rabarbar, [liwka, kiwi, gruszka, ananas, marakuja, opakowanie 100 g, 100% z owocw, bez dodatku cukruMusli bez cukru 250 gMusztarda Bagodna 1000 ml, bez glutaminianu sodu, bez konserwantw i zagszczaczy, naturalne aromaty, przyprawy, typu Pudliszki lub rwnowa|nyMusztarda Bagodna 180 g - 185 g, bez glutaminianu sodu, bez konserwantw i zagszczaczy, naturalne aromaty, przyprawy, typu pudliszki lub rwnowa|ny*Ocet spirytusowy 10%, butelki szklane 1 l+Ogrki konserwowe w octowej marynacie 850 gOlej ro[linny rafinowany o zawarto[ci kwasw jednonienasyconych powy|ej 50% i zawarto[ci kwasw wielonienasyconych poni|ej 40% opakowania butelki plastikowe 3 l(Oliwa z oliwek ex. vergin butelka 0,75 lEOliwki czarne bez pestek typu Prymat lub rwnowa|ny, opakowanie 680 gFOliwki zielone bez pestki typu Prymat lub rwnowa|ny, opakowanie 680 gsParwki wegetariaDskie, zaw. wode, biaBko sojowe (min. 10%), olej rzepakowy, biaBko pszenne, w opakowaniu 4 parwkiFPrzyprawa rozmaryn suszony, Prymat lub rwnowa|na opakowanie PET 250 gFPrzyprawa tymianek suszony, Prymat lub rwnowa|na opakowanie PET 140 gGPrzyprawa w pBynie do zup i potraw Prymat lub rwnowa|na opakowanie 1 lFPrzyprawa ziele angielskie opakowania PET 650 g, bez glutaminianu soduKPrzyprawa zioBa kuchni polskiej, Prymat lub rwnowa|na opakowanie PET 110 gKPrzyprawa zioBa kuchni wBoskiej, Prymat lub rwnowa|na opakowanie PET 180 gIPrzyprawa zioBa prowansalskie opakowania PET 300 g, bez glutaminianu sodu:RosB z kury w kostkach typu Kucharek lub rwnowa|ny 900 gYSoki owocowe 100% owocw bez dodatku cukru i substancji sBodzcych, w opakowaniach 200 ml6Sos salsa typu texicana lub rwnowa|ny, opakowanie 5 lmSos saBtkowy polskie ogrody, Prymat lub rwnowa|ny (o tych samych cechach organoleptycznych) opakowanie 1 kg0Suszone pomidory w oleju, opakowanie sBoik 980 g'Wafelek bez glutenu, opakowanie 35-45 gTortilla 25 cm 1 szt. 75 g6Wafelek typu Gralek Princessa lub rwnowa|ny 45-50 g,Wafelek typu Knoppers lub rwnowa|ny 40-45 g/Wafelek typu PRINCE-POLO lub rwnowa|ny 50-55 g;{elatyna wieprzowa spo|ywcza typu Knorr lub rwnowa|na 1 kg{elki, opakowanie 100 g{urawina do mis 295 g{BuBka ma[lana 100 g, mka pszenna, mleko, margaryna, jaja, dro|d|e, sl 0,3 g, cukier 10 g, tBuszczu 0, 3g w 100 g produktu:BuBka do zapiekanek 120g, max. 0,3 g soli w 100 g produktu3BuBka pszenna 50 g, max 0,3 g soli w 100 g produktuTBuBka tarta (opakowanie 0,5 kg) z pieczywa pszennego, bez dodatku maku, ziB, chleba;BuBka wieloziarnista 60 g, max. 0,3 g soli w 100 g produktuBuBka z owocami sezonowymi 120 g mka pszenna, mleko, margaryna, jaja, dro|d|e, sl 0,3 g, cukier 10 g, tBuszczu 0,3 g w 100 g produktuOBuBka zioBowa z ziarnami typu greckiego, 60 g, max. 0,3 g soli w 100 g produktuuChaBka 400 g (mka pszenna, mleko, margaryna, jaja, dro|d|e, sl 0,3 g, cukier 10 g, tBuszczu 0,3 g w 100 g produktu)MChleb baltonowski pszenny, krojony, do 350 g max. 0,3 g soli w 100 g produktuGChleb peBnoziarnisty, krojony do 500 g max. 0,3 g soli w 100 g produktuPChleb razowy ze sBonecznikiem krojony, do 500 g max. 0,3 g soli w 100 g produktuFChleb razowy zwykBy, krojony, do 500 g max. 0,3 g soli w 100g produktu'Chleb tostowy pszenny, opakowanie 500 g}Placek dro|d|owy 400 g mka pszenna, mleko, margaryna, jaja, dro|d|e, sl 0,3 g, cukier 10 g, tBuszczu 0,3 g w 100 g produktu|Rogaliki ma[lane 50 g mka pszenna, mleko, margaryna, jaja, dro|d|e, sl 0,3 g, cukier 10 g, tBuszczu 0,3 g w 100 g produktu`Jogurt naturalny bez substancji zagszczajcych: biaBka mleka, mleka w proszku, opakowanie 150 gcJogurt naturalny 0% bez substancji zagszczajcych: biaBka mleka, mleka w proszku, opakowanie 150 gnJogurt naturalny bez laktozy, bez substancji zagszczajcych: biaBka mleka, mleka w proszku; opakowanie 350 g`Jogurt naturalny bez substancji zagszczajcych: biaBka mleka, mleka w proszku, opakowanie 350 gMasBo extra z zawarto[ci tBuszczu nie mniej ni| 80% opakowanie kostka 200 g, bez oleju, bez dodatkw ro[linnych i konserwantw MasBo bez laktozy, z zawarto[ci tBuszczu nie mniej ni| 82%, bez oleju, bez dodatkw ro[linnych i konserwantw, opakowanie 200 g MasBo klarowane, opakowanie 1 kg"Ma[lanka naturalna, opakowanie 1 lwMleko UHT 2% tBuszczu, opakowanie karton 1 <l, bez dodatku cukru i substancji sBodzcych zdefiniowanych w rozporzdzeniuBMleko ro[linne (sojowe, ry|owe, owsiane, migdaBowe, kokosowe), 1 lSer |Bty twardy (edamski, podlaski, gouda, salami) L.1 o zawarto[ci tBuszczu od 22% do 26% lub w suchej masie 45%, w ksztaBcie bloku, bez dodatku oleju ro[linnego, mleka w proszku, skrobi i sztucznych barwnikw, opakowanie blok3Ser |Bty bez laktozy w plastrach, opakowanie 150 gKSer camembert natrualnr typu TUREK lub rwnowa|ny, 120 g okrgBy naturalny Serek topiony typu Hochland lub rwnowa|ny, kr|ki r|ne smaki (opakowanie jednostkowe 25 g) zawarto[ tBuszczu w 100 g od 28% do 30%, opakowanie 180 g 0Ser typu feta, saBatkowo-kanapkowy tBusty 270 g2Ser typu feta, saBatkowo-kanapkowy pBtBusty 270 g>Ser mascarpone typu Pitnica lub rwnowa|ny, opakowanie 250 g,Zmietana 18% tBuszczu opakowanie kubek 400 g9Zmietana bez laktozy 18% tBuszczu, opakowanie kubek 200 g Zmietana UHT 36%, opakowanie 1 l(Twarg pBtusty kostka, opakowanie 250 g4Twarg pBtusty bez laktozy kostka, opakowanie 250 g Filet z piersi kurczaka extra (mi[nie piersiowe pozbawione skry, tBuszczu, ko[ci i [cigien, prawidBowo wykrwawione, bez przebarwieD i uszkodzeD mechanicznych oraz bez zanieczyszczeD)  Filety z piersi z indyka extra (mi[nie piersiowe pozbawione skry, tBuszczu, ko[ci i [cigien, prawidBowo wykrwawione, bez przebarwieD i uszkodzeD mechanicznych oraz bez zanieczyszczeD)  HKapusta kiszona bez [rodkw konserwujcych i zakwaszajcych, wiadro 5 kg%Baton bez glutenu, opakowanie 21-30 gGBaton typu Mars, Snikers, Lion, Knoppers, KitKat lub rwnowa|ny 40-50 gBatoniki musli 40-50 g*Biszkopty bez glutenu, opakowanie 85-110 g)BuBka tarta bez glutenu, opakowanie 500 g:BuBki do hamburgera bez glutenu, gramatura 1 buBki 65-75 g4BuBki hot-dog bez glutenu, gramatura 1 buBki 65-75 g8BuBki [niadaniowe bez glutenu, gramatura 1 buBki 50-60 g.Cukier biaBy opakowanie torebki papierowe 1 kgCukier puder opakowanie 1 kg!Czekolada gorzka 60% 1 szt. 100 g"Czekolada mleczna 60% 1 szt. 100 gDro|d|e suche, opakowanie 7-8 gFasola biaBa, opakowania puszki o pojemno[ci 400 g, waga masy netto po odcieku, cena za mas netto po odcieku, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduFasola czerwona, opakowania puszki o pojemno[ci 400 g, waga masy netto po odcieku, cena za mas netto po odcieku, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduBFiIety [ledziowe mexican salsa typu Lisner lub rwnowa|ne 2,5k g Galaretka owocowa, opakowanie 1 kg r|ne smaki (pomaraDczowa, cytrynowa, agrestowa, wi[niowa, czarna po|eczka, truskawkowa), bez cukruKHerbata li[ciasta czarna, opakowania 100 g (herbata zapakowana w kartonik) KHerbata li[ciasta zielona, opakowania 100 g (herbata zapakowana w kartonik)LHerbata li[ciasta zioBowa, opakowania 100 g (herbata zapakowana w kartonik) +Herbatniki bezglutenowe, opakowanie 40-45 gHerbatniki, opakowanie 40-50 gJabBka pra|one, sBoik 900 g+Kakao naturalne bez cukru, opakowanie 200 gkKasza jczmienna wiejska, [rednia, opakowania 5 kg, po ugotowaniu winna by sypka i nie powinna si sklejaKetchup 1000 ml Bagodny, zu|yto do wytworzenia nie mniej ni| 193 g pomidorw na 100 g, bez glutaminianu sodu, bez konserwantw i zagszczaczy, naturalne aromaty, przyprawy, typu Pudliszki lub rwnowa|nyKoncentrat pomidorowy 30% opakowanie 950 g, bez glutaminianu sodu, bez konserwantw i zagszczaczy, zu|yto do wytworzenia nie mniej ni| 120 g na 100 g produktuGroszek konserwowy ziarno opakowania puszki o pojemno[ci 200 g, waga masy netto po odcieku, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduKukurydza konserwowa ziarno opakowania puszki o pojemno[ci 400 g, waga masy netto po odcieku, cena za mas netto po odcieku, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduMajonez opakowanie 5 kg, warto[ energetyczna w 100 g produktu min. 620 kcal, bez glutaminianu sodu, z nisk zawarto[ci soli/soduMid naturalny 950-1000 g?Sl drobna 1 kg jodowana, kamienna, z obni|on zawarto[ci soduNr sprawy: 49/MBFO/PM/10/23+Adres dostawcy& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & .FB CNC'DWDCF GrHsHZI IJK} N ;Q9WpY6>[[cgwwpq=tIxz- }N"f- ] = m  O  ? w / g  Q:E ^p$\US > -Ai}cc0 PK![Content_Types].xmlN0EH-J@%ǎǢ|ș$زULTB l,3;rØJB+$G]7O٭V أqSZ2,%+u/m 'Kz/g/~/>o`}(fŸOxç@LD??{_/?kߕ0SEާH䨛5L(9W[1ɀ+ C-: /44c5 xo$uɹf-dy<l5˳d^ڙ˹;8i="pp^b 2  3ZPM;qLiv1R(j#}`&iHEY~Y錮lsozHL-O(x6ȹo6!  TۚGl/)5;nxA^aǬ|{CȡmfyF?@q3|fH1oŗw)P[e:gſ+ۜavnv/X[?W/ K>̋CYET Wrc6 km_^pP\>p,'R &OIkCq%LR(<=VGΞ[T } 7iGCJ5ݚѦ!pUf*0̭cE1֨lLlhF5l w5{vuHeGFUuXYQ$/mא}nWqϮ{{o:^Bjӑ~rݭPO8K2=%^FZ4m/[+&ABW@)аB^-jRl`0פ@;iJc;ۛ1sU)sM8KNɔM> Sxa+y:cm*,UWd恗T֤hn R#}CZeʽ*6I?T1 Dl&1^K &Sz:Xʌ#-xዯ1w9hش>b3"G:bYw Nw9"d#WN)=|bj#ajR;sAәir| *YOw>.Qۆ#b,wU.^_bfu@fV[k[X+ol¡W5ɦ!*> hɘ fC#fb6oƃ&8IL3m:՛5w s6]߯h9 xƮ,]hjũ>Xh.1}ǯsylLOȝ27oE3[U=L';$lTKxaf VAVⳢ*] /1a>:I&HEGB8o\l"6($"׳)9MpgEj`*Hk( l9ݍg#I@~1g%2}{AXqJ=փy[[eFrWUVAƋh{M+F[dk1])$PPK! ѐ'theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsM 0wooӺ&݈Э5 6?$Q ,.aic21h:qm@RN;d`o7gK(M&$R(.1r'JЊT8V"AȻHu}|$b{P8g/]QAsم(#L[PK-![Content_Types].xmlPK-!֧6 0_rels/.relsPK-!kytheme/theme/themeManager.xmlPK-!!RH theme/theme/theme1.xmlPK-! ѐ' theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsPK]  ZO B$ 4?CC  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MHP LaserJet Pro M402-M403 n-dn  4dXXCourierHelvetica X@PJL SET GUISTARTJOB=1 @PJL SET GUIENDJOB=1 FC:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOL\DRIVERS\X64\3\HPDO602A_X64CFG.XMLUstawienia fabryczne 2Arial||||" dXX ` `? ` `?&`U} @} 2@} A} B}  @}  C}  @}  @} $ @} $ @Y)wiartka z kurczaka, oczyszczona i [wie|aB   ; ;  x@   @ @ M M (M M M M *M M M M M M M M M M M s @ D  @ @ @ e e        I  J l \f d ~ D@Z2% LL2%LLL KL l g d ~ N@Z KL l \ d ~ @@Z KL l \ d ~ @`@Z KL l  d ~ b@Z KL l  d ~ D@Z, KL l  d ~ N@Z KL l \h d ~ ^@Z KL l \i d ~ r@Z KL l \j d ~ ^@Z KL l \k d ~ [@Z KL l  d ~ T@Z KL l  d ~ Y@Z KL l  d ~ N@Z KL l  d ~ @`@Z KL l  d ~ R@Z KL l \l d ~ r@Z KL l \m d ~ b@Z  qr :&&z vs! s" M# M$ M% M& M' M( M) M* M+ M, M- M. M/ M0 HM1 M2 M3 E5 @6 @7 @8 @; < = > ?  l \n d ~ b@  Z   ! qr !l ! !d ~ !4@!!Z!!!" !qr "l "\o "d ~ "@o@""Z"""# "KL #l! #\p #d ~ #r@##Z###$ #KL $l" $\q $d ~ $Q@$$Z$$$% $KL %l# %\r %d ~ %@@%%Z%%%& %KL &l$ &\s &d ~ &i@&&Z&&&' &KL 'l% 't 'd ~ 'i@''Z'''( 'KL (l8 ( (d ~ (>@((Z((() (KL )l: )\u )d ~ )l@))Z)))* )KL *l< *\v *d ~ *i@**Z***+ *KL +l= +w +d ~ +b@++Z+++1 +KL ,l> ,x ,d ~ ,>@,,Z,,,. ,KL -l@ -y -d ~ ->@--Z--- -KL .lB . .d ~ .D@..Z.../ .KL /lD /\z /d ~ /@//Z///0 /KL 0lF 0\{ 0d ~ 0dV@00Z000 0KL 1lG 1| 1 ~ 1b@11Z1112 1KN 2lI 2\} 2d ~ 2dQ@22Z2223 2KN 3 3&#3 %253#3- %2 3OQ 5RRRRRRRR 6'6 7@(7@ 7@@7 C 8j)8ETEEQ ;VWW <VWW =VWW >VXX ?VWW>0&0"@A @VWW AVWWH$70 WJ2 @3 >@22  66gg ZO FhXf|}  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MHP LaserJet Pro M402-M403 n-dn  4dXXCourierHelvetica X@PJL SET GUISTARTJOB=1 @PJL SET GUIENDJOB=1 FC:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOL\DRIVERS\X64\3\HPDO602A_X64CFG.XMLUstawienia fabryczne 2Arial||||" dXX ` `? ` `?&`U} @} 2B} A} B}  @} I @} $ @ BananF   ; ;    @ @ A A A A A A A A A A A A A A A A A XA B D*  @ @ @ E H F F F G G H I  J Y \ d ~ d @Z- LLm- LLL[ Y \ d ~ d0@Zm[ Y \ d+~ dD@Zm[ Y \ d ~ dy@Zm[ Y \, d ~ d@o@Zm[ Y \- d ~ di@Zm[ Y \. d ~ dI@Zm[ Y \ d ~ d^@Zm[ Y \/ d ~ dr@Zm[ Y \0 d+~ d@`@Zm:[ Y \ d ~ dI@Zm[ Y \1 d ~ K@Zm[ Y \ d ~ i@Zm[ Y \ d ~ @@Zm[ Y \ d+~ r@Zm[ Y \ d ~ b@Zm [ Y \2 d ~ i@Zm[ Y \ d ~ u@Zm[8 (z A! A" A# A$ A% A& A' A( A) XA* A+ A, A- A. A/ A0 A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 A9 A: A; A< A= A> A? XA Y \3 d ~ i@  Z   m! [ !Y !\ !d+~ !D@!!Z!!!m"![ "Y "\4 "d+~ "@o@""Z"""m#"[ #Y! #\ #d ~ #@`@##Z###m$#[ $Y" $\5 $d ~ $@$$Z$$$m%$[ %Y# %\6 %d ~ %r@%%Z%%%m&%[ &Y$ &\7 &d+~ &@o@&&Z&&&m'&[ 'Y% '\9 'd ~ ' |@''Z'''m('[ (Y8 (\; (d ~ (`@((Z(((m)([ )Y: )\ )d ~ )i@))Z)))m*)[ *Y< *\ *d ~ *b@**Z***m+*[ +Y= +\? +d ~ +V@++Z+++m,+[ ,Y> ,\A ,d ~ ,T@,,Z,,,m-,[ -Y@ -\C -d ~ -V@--Z---m.-[ .YB .\E .d ~ .Y@..Z...? LL..m/..?LLL.[ /YD /\ /d ~ />@//Z/.//m0./[ 0YF 0\H 0d ~ 0Y@00Z0.00m2.0[ 1YG 1\L 1d ~ 1b@11Z1.11m3.1[ 2YI 2\J 2d ~ 2@22Z2.22m1.2[ 3YK 3\ 3d ~ 3>@33Z3.33m5.3[ 4YM 4\ 4d ~ 4>@44Z4.44m6.4[ 5YN 5\ 5d+~ 5r@55Z5.55m4.5[ 6YP 6\O 6d+~ 6u@66Z6.66m8.6[ 7YQ 7\ 7d+~ 7b@77Z7.77m.7[ 8YS 8\R 8d ~ 8>@88Z8.88m9.8[ 9YT 9\ 9d+~ 94@99Z9.99m;.9[ :YU :\ :d+~ :df@::Z:.::m.:[ ;YV ;\ ;d ~ ;dr@;;Z;.;;m<.;[ <YW <\X <d ~ <dr@<<Z<.<<m>.<[ =YY =\[ =d+~ =dK@==Z=.==m.=[ >Y >Z > ~ >@@>>>.>>m?.>[ ?Y ? ?x+~ ?x>@?p??.??m=.?[D<l@ @A B C @D @E +@@]^ @&#@7 %?@#@@ %?@[A_B________ C'C D@D@D@ E\Ed &"<3   = 3@ 4@@ d>@  "@@CCEEgg ZO 1zک  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MHP LaserJet Pro M402-M403 n-dn  4dXXCourierHelvetica X@PJL SET GUISTARTJOB=1 @PJL SET GUIENDJOB=1 FC:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOL\DRIVERS\X64\3\HPDO602A_X64CFG.XMLUstawienia fabryczne 2Arial||||" dXX ` `? ` `?&`U} @} 2@} @}  @} $ @Brukselka op. 2,5 kg1 ;;  @ @X@X@ X@ X@ X@ @ X@ X@ X@ X@ X@ @ X@ X@ X@ X@ 9@ X@ @ `]  @ @ @ E u u u u v v u w x  x ~ xR@pp+ LLp+LLLo z  x ~ oi@ppp z  x ~ o9@ppp x ^ x+~ o@ppp z _ x+~ o@ppp z ` x ~ ok@ppp x b x ~ ob@ppp z a x ~ oD@ppp z c x ~ oN@ppp x  x ~ o@o@pppa z d { ~ or@pppa z  {+~ o@pppa x g { ~ o^@ppp"a z  { ~ ob@pppa z  { ~ oN@ppp a x e { ~ ob@pppa z  { ~ oW@pppa z f { ~ or@pppa8< &p @! s@" X@# X@$ :@% @& @' E@( &@) @* @+ @, @- . @/ @0@ x  { ~ of@ p p   p !z ! !{+~ !o$@!p!p!!!p+ "z "h "{ ~ "oY@"p"p"""p#"a #x! # #{ ~ #of@#p#p###p$#a $z" $i ${ ~ $ok@$p$p$$$p&$a %z# % %{+~ %o.@%p%p%%%p)%a &x$ & &{+~ &o.@&p&p&&&p%&a 'z% ' '{+~ 'o4@'p'p'''p('a (z8 ( ({+~ (o4@(p(p(((p*(a )x: ) ){+~ )o.@)p)p)))p')a *z< * *{+~ *o4@*p*p***p!*a +z= +j +{ ~ +ou@+p+p+++p+a,VPbc ,&#,, %+,#,t %+,a-VRVV-V .'. /@( 0)0&$ @&<   .+ ,, 4@, d>@ "  ..00gg ZO (þ= M!  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MHP LaserJet Pro M402-M403 n-dn  4dXXCourierHelvetica X@PJL SET GUISTARTJOB=1 @PJL SET GUIENDJOB=1 FC:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOL\DRIVERS\X64\3\HPDO602A_X64CFG.XMLUstawienia fabryczne 2Arial||||" dXX ` `? ` `?&`U} @} 2@} A} @}  @} $ @ Kolumna B@@@@@@@@@ @ @ @   @ @+@e+ee:eeeeeeeeeeedeee SS Dk  @ @ @ E y y w w w w w w x a o+~ oN@  p   , LL n   , LLLu x b o+~ oN@pp n  x  o+~ oN@pp n  x  o+~ o@pp n  x  o+~ o@pp n  x  om~ oI@pp n  x  o+~ o$@pp n  x  o+~ oQ@pp n  x  o+~ o^@pp n  x  o+~ o@@pp n  x l o+~ o4@pp n  x  o+~ oD@pp n  x  o+~ oD@pp n  x  o+~ o>@pp n  x  o+~ oN@pp n   x  o+~ oN@pp n  x  o+~ oN@pp n  x  o ~ on@pp n  x  o+~ oI@pp n  D l &p e!e"Ie#e$e%e& e'e(e)e* e+Ve,Ge-e.e/e0e1e2e3e4 e5 e6e7e8e9e:e; e<e=7e>e?e x  o ~ o@ p p   n !  !x ! !o ~ !oT@!p!p! !n!"  "x! " "o+~ "o@"p"p" "n"$  #x" # #o+~ #oI@#p#p# #n#  $x# $ $o+~ $o@$p$p$ $n$%  %x$ % %o+~ %oa@%p%p% %n%(  &x% & &o+~ &ob@&p&p& &n&'  'x8 ' 'o ~ 'o |@'p'p' 'n'  (x: ( (o+~ (oN@(p(p( (n(+  )x< ) )o+~ )oN@)p)p) )n)#  *x= * *o ~ *o$@*p*p* *n*&  +x> + +o+~ +o>@+p+p+ +n+,  ,x@ , ,o+~ ,o4@,p,p, ,n,-  -xB - -o+~ -oQ@-p-p---L LL-n-.--L LLLu .xD . .o+~ .oN@.p.p.-.n./- /xF / /om~ /o@@/p/p/-/n/0- 0xG 0 0om~ 0xb@0p0p0-0n01- 1xI 1 1om~ 1oI@1p1p1-1n12- 2xK 2 2om~ 2oI@2p2p2-2n24- 3xM 3 3om~ 3o@3p3p3-3n3<- 4xN 4 4o ~ 4oQ@4p4p4-4n45- 5xP 5 5o+~ 5ob@5p5p5-5n56- 6xQ 6 6o+~ 6o.@6p6p6-6n67- 7xS 7 7o+~ 7o9@7p7p7-7n79- 8xT 8 8o+~ 8o.@8p8p8-8n8*- 9xU 9 9o+~ 9o.@9p9p9-9n9:- :xV : :o+~ :ou@:p:p:-:n:;- ;xW ; ;o+~ ;o^@;p;p;-;;=- <xY < <o+~ <o$@<p<p<-<<)- =x = =o+~ =o^@=p=p=-=n=>- >x > >o+~ >o^@>p>p>->n>@- ?x ? ?o ~ ?oA@?p?p?-?n?A-Dl@eA8eBeeCdeDseEdeFeG eH eIeJdeKFeLeeMfeNeOePeQveRveSveTveUXeVIeWeXIeYeeZe[ e\ e]e^ e_e @x @n @o ~ @o$@@p@p@-@n@?- Ax A Ao+~ Ao4@ApApA-AnAL- Bx B Bo+~ Bo>@BpBpB-BnB8- Cx C Com~ Co>@CpCpC-CnCF- Dx D Dom~ Do$@DpDpD-DnDC- Ex E Eom~ EoD@EpEpE-EnED- Fx Fr Fom~ FoY@FpFpF-FnFM- Gx Gq Gom~ GoT@GpGpG-GnGE- Hx Ho Hom~ HoD@HpHpH-HnHJ- Ix Ip Iom~ Io@e@IpIpI-InIG- Jx J Jom~ Jo>@JpJpK-JnJ- Kx K Kom~ KoY@KpKpK-KnKI- Lx L Lo+~ LoI@LpLpL-LnLH- Mx M Mo+~ Mo@MpMpMMMl LLMnMPMMl LLLu Nx N` Nom~ No@NpNpNMN}NpM Ox O Oo+~ Oo4@OpOpOMOnOBM Px Ps Po+~ Poi@PpPpPMPnPQM Qx Qt Qo ~ Qo @QpQpQMQnQSM Rx R Ro ~ Ro@RpRpRMRnR3M Sx  Su So ~ So@o@SpSpSMSnSUM Tx  T To ~ To@TpTpTMTnTRM Ux  Uv Uo+~ Uo>@UpUpUMUnUVM Vx  V Vo+~ Vo@o@VpVpVMVnVWM Wx  W Wo+~ Wo@WpWpWMWnWXM Xx X Xo+~ XoY@XpXpXMXnXYM Yx Y Yo+~ YoI@YpYpYMYnY[M Zx Z Zo+~ ZoD@ZpZpZMZnZOM [x [ [o+~ [oQ@[p[p[M[n[]M \x \ \o+~ \o$@\p\p\M\n\TM ]x ] ]o+~ ]oI@]p]p]M]n]^M ^x ^ ^o+~ ^o4@^p^p^M^n^aM _x _ _o+~ _o>@_p_p_M_n_ZMDl`ea8eb ec ed ee efegXehfeiIejIekelemeneoepeqXerXesetgeugevgewgexgeygeze{e|ue}He~Hee `x ` `o+~ `o>@`p`p`M`n`_M ax a ao+~ aoi@apapaMa|adM bx b bo+~ bo4@bpbpbMbnbeM cx cw co ~ co.@cpcpcMcncgM dx d dom~ doi@dpdpdMdndcM ex e eo ~ eoR@epepeMene\M fx f fo+~ fo>@fpfpfMfnfM gx gx go+~ go@gpgpgMgngiM hx h^ hom~ ho?hphphMh}hkM ix iy io+~ io@ipipiMi}ijM jx  jz jo+~ jo@jpjpjMj}jlM kx! k] kom~ ko@kpkpkMk}kqM lx" l lo+~ lo@lplplMl}lsM mx# m mo+~ mo@mpmpmmm LLm}mfmm LLLu nx$ n no+~ no@npnpnmn}nm ox% oY oo+~ oo@opopomo}oum px& p_ pom~ po@pppppmp}phm qx' q\ qom~ qo@qpqpqmq}qrm rx( r[ rom~ ro@rprprmr}rom sx) s{ so+~ so@spspsms}svm tx* t to+~ to?tptptmt}tmm ux+ uZ uo+~ uo?upupumu}um vx, v| vo+~ vo@vpvpvmv}vxm wx- w wo+~ wo@wpwpwmw}wtm xx. x} xo+~ xo@xpxpxmx}xym yx/ y yo+~ yo$@ypypymy}yzm zx0 z zo+~ zo4@zpzpzmz}z{m {x1 { {o+~ {o@{p{p{m{}{}m |x2 | |o+~ |o@|p|p|m|}|wm }x3 } }o+~ }o@}p}p}m}}}~m ~x4 ~ ~o+~ ~o$@~p~p~m~}~m x5  o+~ o@ppm}|mDl*efeWeee*eeuee*efee9eeee+efeveeveeeeIeeeegegegege x6  o+~ o@ppm}m x7  o ~ o@ppm}nm x8  o+~ o$@ppm}m x9  o+~ o?ppm}m x:  o+~ o@ppm}m x;  o+~ o@ppm}Nm x<  o ~ o(@ppm}m x=  o+~ o@ppm}m x>  o+~ o@ppm}m x?  o+~ o@ppm}m x@  o+~ o@ppm}m xA  o+~ oK@ppm}m xB  om~ o@ppm}m xC  o ~ ob@pp LL}LLLu xD  o+~ o @pp} xE c o+~ o @ppn` xF  om~ o>@pp} xG  o+~ o@pp} xH  om~ o@pp} xI  om~ o@pp} xJ  om~ o.@pp} xK  om~ o@pp} xL  om~ o@pp} xM  o ~ ob@pp}J xN  om~ oY@pp} xO  o+~ oN@pp} xP  o+~ o@o@pp} xQ  o+~ oI@pp} xR  o+~ o@pp} xS  o+~ o@pp} xT  o+~ o@ppn xU  o+~ o@ppnDleee@w@ @:@@@ xV  o+~ o@pp} xW  o+~ ob@pp} xX  o+~ o@pp} &#b % # %  SSS SS d ' @( )fx&&T-  # J &b 4 d,    >@#"  "gg ZO %6[E]F  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MHP LaserJet Pro M402-M403 n-dn  4dXXCourierHelvetica X@PJL SET GUISTARTJOB=1 @PJL SET GUIENDJOB=1 FC:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOL\DRIVERS\X64\3\HPDO602A_X64CFG.XMLUstawienia fabryczne 2Arial||||" dXX ` `? ` `?&`U} @} 2@} @}  @}  S} $ @} @{BuBka ma[lana 100 g, mka pszenna, mleko, margaryna, jaja, dro|d|e, sl 0,3 g, cukier 10 g, tBuszczu 0, 3g w 100 g produktu%;;  @ fS SSSS kSSSkSk:S@@@@YE @ D~ B @ @ @ E w w w w w w w w o  o+~ oP@pp LLnpLLL o  o+~ o@ppnp o  o+~ o@ppnp o  o ~ oY@ppnp o  o+~ od@ppnp o  o+~ op@ppnp o  o+~ o@@ppnp o  o+~ oP@ppnp o  o+~ oP@ppnp o  o+~ ou@ppnp o  o+~ o@@ppnp o  o+~ ou@ppnp o  o+~ oi@ppnp o  o ~ {r@~pnp o  o+~ {P@~pnp o  o+~ {,@~pnp o ~ o+~ {@~pnp &# %# %: & p!@" @#@$@!RRRRRRRR "'" #@( $$ <&0 b    >@  ""$$gg ZO 4[i/t  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MHP LaserJet Pro M402-M403 n-dn  4dXXCourierHelvetica X@PJL SET GUISTARTJOB=1 @PJL SET GUIENDJOB=1 FC:\WINDOWS\SYSTEM32\SPOOL\DRIVERS\X64\3\HPDO602A_X64CFG.XMLUstawienia fabryczne 2Arial||||" dXX ` `? ` `?&`U} E} 2@} @}  @} $ @ Nazwa towaru4 ;;    g XgH@H@@e@@@)@:@@ @ @@ @@f@ @I@I@ @CC DCC UC UCUC UC U C U C U C   y y y y w w y w x  o+~ o@pp- LLp- LLLa x  o+~ or@ppp x  o+~ oN@ppp x  o+~ o9@ppp x  o+~ oI@ppp x  o+~ o4@ppp x  o ~ o@@ppp x  o+~ oR@ppp x  o+~ o@`@ppp x  o+~ oT@ppp x  o+~ o>@ppp x  o+~ op@ppp x  o+~ o@@ppp" x  o+~ oI@ppp# x  o ~ oA@ppp! x  o+~ oT@ppp$ x  o+~ oA@ppp x  o+~ oA@pppDl  &&p H@! @" @# @$ @% @& @' @( :@) @* E+ :E, @- j. @/ Y@0@1@2@3@ x  o+~ o>@ p p   p !x ! !o ~ !o@!p!p!!!p  "x " "om~ "o@"p"p"""p #x! # #o+~ #oT@#p#p###p $x" $ $o+~ $o w@$p$p$$$p% %x# % %o+~ %o9@%p%p%%%p' &x$ & &o+~ &ob@&p&p&&&p 'x% ' 'o+~ 'or@'p'p'''p) (x8 ( (o+~ (oD@(p(p(((p* )x: ) )o+~ )o@)p)p)))p( *x< * *o ~ *oy@*p*p***p+ +x= + +o ~ +o@@+p+p+++p-+h ,x> , ,o ~ ,oy@,p,p,,,p -x@ - -o ~ -o`x@-p-p---p,-. .&#.& %-.#.. %-/i_______ 00 11 2@2E 3)3,J |x&&$ e @. >@  "330011gg Oh+'0@Hd Bogumia MiczukKatarzyna Dabrowska@c@@Ui. ՜.+,0HP X`hp x \ Cz 1 - Miso i wdlinyCz 2 - Warzywa i owoceCz 3 - MroonkiCz 4 - Art. oglnospoywczeCz 5 - PieczywoCz 6 - Nabia i garmaerka5'Cz 1 - Miso i wdliny'!Excel_BuiltIn_Print_Area.'Cz 3 - Mroonki'!Excel_BuiltIn_Print_Area:'Cz 4 - Art. oglnospoywcze'!Excel_BuiltIn_Print_Area.'Cz 5 - Pieczywo'!Excel_BuiltIn_Print_Area9'Cz 6 - Nabia i garmaerka'!Excel_BuiltIn_Print_Area+'Cz 1 - Miso i wdliny'!Obszar_wydruku+'Cz 2 - Warzywa i owoce'!Obszar_wydruku$'Cz 3 - Mroonki'!Obszar_wydruku0'Cz 4 - Art. oglnospoywcze'!Obszar_wydruku$'Cz 5 - Pieczywo'!Obszar_wydruku/'Cz 6 - Nabia i garmaerka'!Obszar_wydruku ArkuszeNazwane zakresy   !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~      !"#$%&'()*+,-./0123456789:<=>?@ABDEFGHIJRoot Entry FWorkbook uSummaryInformation(;DocumentSummaryInformation8C