ࡱ> lk T8\pmflisek Ba=;=bC8X@"1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1H?Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1H4Czcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H,8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H<Czcionka tekstu podstawowego1H4Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1h8Cambria1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Calibri1  Arial CE1Calibri1Calibri1Calibri1Arial1 Arial CE1Arial1 Arial CE1Arial1Arial1 Arial CE7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)!#,##0.00\ "zB"!#,##0.00\ _z_B[$-415]General                                                                       + )    `  ff  P  P        !  " # $     %   a>        , *    @ @             8@ @ 8@ @ 8@ <@ @  `   d &x@ @  x@ @ x@ @ x@ @ x@ @ x@ @ x@ @ x@ @   (   * *  |@ @  8@  |@  xf@ @  xf@ @  *xf@ @   *|f@ @  '*xa@ @  (xa@ @  )xa@ @  ) |a@ @  * ha@ @  xa@ @  ||q~}(}- 00_)}(}.  00_)}(}8 00_)}-}: 00_)}-}; 00_)}(}< 00_)}(}?  00_)}(}V 00_)}(}d00_)}(}f00_)}(}gef00_)}(}hef00_)}(}ief00_)}(}jef00_)}(}kef00_)}<}l ef00_)ef\([$}<}m ef00_)ef\([$}<}n ef00_)ef\([$}<}o ef00_)ef\([$}(}pef00_)!20%  akcent 1220%  akcent 1!20%  akcent 22"20%  akcent 2!20%  akcent 32&20%  akcent 3!20%  akcent 42*20%  akcent 4!20%  akcent 52.20%  akcent 5!20%  akcent 62220%  akcent 6!40%  akcent 1240%  akcent 1!40%  akcent 22#40%  akcent 2!40%  akcent 32'40%  akcent 3!40%  akcent 42+40%  akcent 4!40%  akcent 52/40%  akcent 5!40%  akcent 62340%  akcent 6!60%  akcent 12 60%  akcent 1!60%  akcent 22$60%  akcent 2!60%  akcent 32(60%  akcent 3!60%  akcent 42,60%  akcent 4! 60%  akcent 52060%  akcent 5!!60%  akcent 62460%  akcent 6 "Akcent 1&Akcent 1 #Akcent 2&!Akcent 2 $Akcent 3&%Akcent 3 %Akcent 4&)Akcent 4 &Akcent 5&-Akcent 5 'Akcent 6&1Akcent 6!(Dane wej[ciowe2Dane wej[ciowe!)Dane wyj[ciowe2Dane wyj[ciowe *Dobry Dobry+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-Excel Built-in NormalLExcel Built-in Normal .6 HiperBcze  '/Komrka poBczona8Komrka poBczona0Komrka zaznaczona:Komrka zaznaczona1 NagBwek 1* NagBwek 12 NagBwek 2* NagBwek 23 NagBwek 3* NagBwek 34 NagBwek 4* NagBwek 45 Neutralny( Neutralny&Normalny6 Normalny 27 Normalny 2 28 Normalny 36 Normalny 3 9 Normalny 3 2: Normalny 4; Normalny 4 %; Normalny 5; Normalny 5 %< Normalny 76 Normalny 7 =Normalny_Arkusz1> Obliczenia* Obliczenia? L Odwiedzone hiperBcze  @* Procentowy ASumaSuma'BTekst obja[nienia85Tekst obja[nienia'CTekst ostrze|enia8 Tekst ostrze|eniaDTytuB TytuB EUwaga  UwagaF&WalutowyG. Walutowy [0] HZByZByXTableStyleMedium9PivotStyleLight16`0miso i wdliny cz.1008 ZAOpiskg1.2.3.4.6.8.12.13.14.15.18.21.22.23.24.25. Jedn. miary20.5.7.16.17.11.26.9.10.19.L.pT Boczek surowy b/k - miso [wie|e - nie mro|one, element wieprzowy, pozbawiony ko[ci.\ Boczek wdzony b/k - parzony, bez dodatkw biaBkowych, utleniaczy, [rodkw chemicznych.  Filet z piersi indyka, miso surowe, [wie|e, nie mro|one, wyselekcjonowane z piersi indyka, miso pozbawione skry, ko[ci i [cigien, czyste, wolne od zabrudzeD lub krwi, barwy naturalnej, jasnor|owej, charakterystycznej dla mi[ni piersiowych, bez wyleww krwawych w mi[niachR Filet pojedyDczy z piersi kurczaka, miso surowe, [wie|e, nie mro|one, wyselekcjonowane z piersi kurczaka, pozbawione skry, ko[ci chrzstek i [cigien, czyste, pozbawione wyleww krwawych w mi[niach,wolne od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeD lub krwi, koloru jasnor|owego charakterystycznego dla mi[ni piersiowych"} KieBbasa cienka - podwawelska, chuda wieprzowa , parzona (zawarto[ misa min 90%) bez datku chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, Wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych. Produkt pakowany przniowo.OPT Poldwiczki wieprzowe - miso surowe, [wie|e, nie mro|one, nienastrzykiwane, klasa 1, [wie|e. Powierzchnia gBadka, nie zakrwawiona, nie postrzpiona, z niewielk ilo[ci tBuszczu Schab [rodkowy b/k, miso surowe, [wie|e, nie mro|one, element wieprzowy pozbawiony ko[ci, bez [cigien i tkanki tBuszczowej, nie nastrzykiwane. Powierzchnia gBadka, nie zakrwawiona, nie postrzpiona, bez opiBkw ko[ci, bez pomia|d|onych ko[ci i przekrwieD. Barwa mi[ni: jasnor|owa do czerwonej, barwa tBuszczu: biaBa z odcieniem kremowym lub lekko r|owym. Konsystencja jdrna i elastyczna.& Szynka b/k "kulka" -miso surowe, [wie|e, nie mro|one, element pozbawiony ko[ci i tkanki tBuszczowej, bez [cigien, wyselekcjonowany z udzca,nie nastrzykiwane. Barwa mi[ni: jasnor|owa do czerwonej, barwa tBuszczu: biaBa z odcieniem kremowym lub lekko r|owym. Konsystencja jdrna i elastyczna Szynka wieprzowa bez ko[ci - miso surowe, [wie|e, nie mro|one, element pozbawiony ko[ci i tkanki tBuszczowej, bez [cigien, nie nastrzykiwane. Powierzchnia gBadka, nie zakrwawiona, nie postrzpiona bez opiBkw ko[ci, bez pomia|d|onych ko[ci i przekrwieD. Barwa mi[ni: jasnor|owa do czerwonej, barwa tBuszczu: biaBa z odcieniem kremowym lub lekko r|owym. Konsystencja jdrna i elastycznat Pasztet z kurczaka, zawarto[ kurczaka min. 63%, miso oddzielone mechaniczne z kurczaka. Produkt pakowany przniowoE PieczeD rzymska, zawarto[ misa min. 52%. Produkt pakowany przniowo} KieBbasa cienka - zwyczajna, chuda wieprzowa , parzona (zawarto[ misa min 80%) bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, Wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych. Produkt pakowany przniowo.LMQ KieBbasa krakowska parzona ( zawarto[ misa wieprzowego min 77,4%) wysokiej jako[ci bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych, pakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek C  KieBbasa krakowska podsuszana ( 100 g wyrobu wyprodukowano min ze 107 g misa wieprzowego) wysokiej jako[ci bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, Wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych, pakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawa< Bku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek Z KieBbasa |ywiecka drobiowa, wysokogatunkowa,(zawarto[c misa min 90%) bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, Wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych pakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek  KieBbasa |ywiecka wieprzowa podsuszana, wysokogatunkowa (zawarto[ misa min 90%), bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, Wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych, pakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek Q Kurczak caBy surowy, miso surowe, [wie|e, nie mro|one, z wolnego wybiegu, kalibrowany 2 kg-2,5 kg. Kurczak [wie|y w postaci tuszki drobiowej patroszonej tj. produkt uboju i obrbki poubojowej kurczt - usunito narzdy wewntrzne oraz gBow i Bapy. WBa[ciwie umi[niony, prawidBowo wykrwawiony i ocieknity, linie cicia rwne, gBadkie, powierzchnia powinna by czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeD lub krwiU Parwki z szynki, zawarto[ misa min. 93%, bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, Wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, Emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu Wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych. Produkt pakowany przniowo Pier[ drobiowa pieczona, zawarto[ misa min. 82%,bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych pakowana pr|niowo, wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek  Poldwica drobiowa, zawarto[ misa min. 90%, bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych pakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek , Poldwica sopocka, zawarto[ misa min. 80%, bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych pakowana pr|niowo, wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek , Szynka drobiowa, zawarto[ misa min. 90%, bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowychpakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek ) Szynka wieprzowa gotowana zawarto[ misa min. 80%, bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych. Pakowana pr|niowo, wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez <koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek 2 Szynka wieprzowa wiejska zawarto[ misa min. 80%, bez dodatkw chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci (gBwnie substancji konserwujcych, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorw, regulatorw kwasowo[ci, emulgatorw), sztucznych aromatw (gBwnie aromatu dymu wdzarniczego), bez dodatkw biaBkowych. pakowana pr|niowo , wdlina krojona plasterkowana lub w kawaBku, wa|ona bez koDcwki produkcyjnej w ktrej znajduje si klamra lub sznurek 1 Udziki z kurczaka"bioderko" bez ko[ci i skry surowy (bez grzbietu i paBeczki, wytrybowany), miso [wie|e, nie mro|one, kalibrowane 85g - 95g. Produkt [wie|y, uboju i obrbki poubojowej kurczt, trybowany. PrawidBowo wykrwawiony i ocieknity, linie cicia rwne, gBadkie, powierzchnia powinna by czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeD lub krwi; dopuszcza si niewielkie nacicia skry i mi[ni przy krawdziach cicia, nie dopuszcza si mi[ni nie zwizanych ze sob. Barwa mi[ni naturalna, jasnor|owa, nie dopuszcza si wyleww krwawych w mi[niach, Zapach naturalny, charakterystyczny dla misa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach [wiadczcy o procesach rozkBadu misa przez drobnoustroje oraz zapach zjeBczaBego tBuszczu.9 Porcje rosoBowe, miso [wie|e  nie mro|one, w postaci tuszki drobiowej patroszonej tj. produkt uboju i obrbki poubojowej kurczt - usunito narzdy wewntrzne oraz gBow i Bapy. PrawidBowo wykrwawiony i ocieknity, linie cicia rwne, gBadkie, powierzchnia powinna by czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeD lub krwi; dopuszcza si niewielkie nacicia skry i mi[ni przy krawdziach cicia, nie dopuszcza si mi[ni i skry nie zwizanych ze sob. Barwa mi[ni naturalna, jasnor|owa, nie dopuszcza si wyleww krwawych w mi[niach; skra bez przebarwieD i uszkodzeD mechanicznych oraz resztek upierzenia. Zapach naturalny, charakterystyczny dla misa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, zapach [wiadczcy o procesach rozkBadu misa przez drobnoustroje oraz zapach zjeBczaBego tBuszczu Cz[ V - Dostawa misa i wdlinZaBcznik nr 6.5 do SWZkWszystkie produkty musz speBnia warunki zawarte w rozporzdzeniu ministra zdrowia z dnia 26.08.2015 r. w sprawie grup [rodkw spo|ywczych przeznaczonych do sprzeda|y dzieciom i mBodzie|y w jednostkach systemu o[wiaty oraz wymagaD, jakie musz speBnia [rodki spo|ywcze stosowane w ramach |ywienia zbiorowego dzieci i mBodzie|y w tych jednostkach systemu o[wiatyIlo[.Obowizujca stawka podatku od towarw i usBugCena jednostkowa bruttoWarto[ bruttoRazemZapotrzebowanie ilo[ciowe na dostaw misa i wdlin do Przedszkola Miejskiego Nr 5 w MiDsku Mazowieckim w okresie od 01 stycznia 2022r. do 31 grudnia 2022 r. J- -6.f:./9BX\~ccB T8 -  dMbP?_*+%&?'?(?)?M HP Universal Printing PCL 6 C 4dXXA4DINU" $ H۰4R   SMTJ IUPH$xJA Qt(t,)iJ"֨ S"z^c5JOЭ~#A(gvfgwQv~ L7p%n!O9(-Pu?[O Z#_&9X%Xqh3JR5 hqli9;om| ,c 0we~uCWylH~ N$vc/>6w6P]N޲;{۽$"""WƑ R e RR@f@ II P Q P P@d@ II P V P Pf@d@ II P V! P Si@d@ II P W" P S>@d@ II P W) P P>@d@ II P X* PP4@d@ II P X+ PP9@d@ II P W, PS9@d@ II P Y- PSA@d@ II P ]. PSl@d@ II P W/ PSV@d@ II P Q' PSD@d@ II P Q( PPF@d@ II P Y0 PS>@d@ II P W1 PS9@d@ II P W2 PSD@d@ II P W# PSI@d@ II P W$ PPi@d@ II P W% PS^@d@ II P Z& PP~@d@ II P W3 PP9@d@ II P Y4 PP9@d@ II P Y5 PP9@d@ IID l(( (bNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 0 @! @"J@ #$%&'()*+, P \6 P S@e@d@ II !P ![7 !P!Sf@d@ !II"l "p?"mmnoo#M$M%M&M'M(M)M*M+TTTU,M8NN, >@ *7ggD Oh+'0HP\l sp1mflisekMicrosoft Excel@sJ@&TM]@v4 ՜.+,0 PXd lt| sp1 miso i wdliny cz.1 Arkusze  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ\]^_`abdefghijRoot Entry F{xWorkbookTSummaryInformation([DocumentSummaryInformation8c