ࡱ>  T8\pKinga Ba==pE38X@"1Arial1Arial1Arial1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1Arial1.Times New Roman1Arial1Arial1 Arial1.hTimes New Roman1.Times New Roman1$Arial1.Times New Roman12Bookman Old Style1.Times New Roman1 Arial1.Times New Roman1Arial12Bookman Old Style12Bookman Old Style12Bookman Old Style1.Times New Roman1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1.Times New Roman12Bookman Old Style1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1H?Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H4Czcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H,8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H<Czcionka tekstu podstawowego1H4Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1h8Cambria1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-,'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-4/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\) 0.0000000 0.000000 0.00000 0.0000 0.000 0.00000000 0.000000000 0.0000000000                "  "  "  "  "  "  "  "  "  "  "  "  #  #  #  #  #  #  #  #  #  #  #  #  $   %  &  + )  ' ` ( ff ) P * P +  + ,  -     . a> / 0 1     , * 2  !  ! 8@ @ 8 ) 8@ @ 8@ @ 8@ @   ! " 0 8@ @ @ @  x@ @ " 8 8@ @ 8  <@ @ <  +8@ @ <@ @ 8@ @ 8 8@ @ x x 8 x     " +< +<  3 ! ! ! !       " ) < +< +< +8@ @  x@ @ 8@ @ x@ @ x@ 8@ x@ x@ x 8 x x x x@ @ 8 8 8 8 x x@  x x x !8@ @ !<@ @ 8@ @ 8 <@ @ +8@ @ 8@ 8 x@ <@ +8@ 8 8@ 8 @ 8 8 8 1 1 )   8  ||rN}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}<} 00_)ef\([$}<} 00_)ef \([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L\([$}(} 00_)}<} 00_)L\([$}<} 00_)L\([$}<} 00_)L \([$}<} 00_)23\([$}<} 00_)23\([$}(} 00_)}(} 00_)}<}  00_)23\([$}(}! 00_)}<}" 00_)\([$}<}# 00_)\([$}<}$ 00_)\([$}<}% 00_)\([$}<}& 00_)\([$}<}' 00_) \([$}}( ??v00_)̙\([$#,##* "- z_B_ -}}) ???00_)\([$???#,##???* "- ???z_B_ ???-}<}* a00_)\([$}<}. }00_)\([$}}/ 00_)\([$???#,##???* "- ???z_B_ ???-}<}0 00_)\([$}<}1 00_)?\([$}<}2 00_)23\([$}(}3 00_)}<}4 e00_)\([$}}5 }00_)\([$#,##* "- z_B_ -}P}8 00_)\([$#,##}(}9 00_)}(}: 00_)}-}; 00_)}x}<00_)\([$#,## * "- z_B_}<}? 00_)\([$}(}M00_)}(}\00_)}(}e 00_)}(}x00_)}(}y00_)}(}~00_)}(}00_)}(}00_)}(}00_)}(}00_)!20%  akcent 1>20%  akcent 1 !20%  akcent 2>"20%  akcent 2 !20%  akcent 3>&20%  akcent 3 !20%  akcent 4>*20%  akcent 4 !20%  akcent 5J.20%  akcent 5 ef !20%  akcent 6J220%  akcent 6  ef !40%  akcent 1J40%  akcent 1 L !40%  akcent 2J#40%  akcent 2 L渷 !40%  akcent 3>'40%  akcent 3 !40%  akcent 4J+40%  akcent 4 L !40%  akcent 5J/40%  akcent 5 L !40%  akcent 6J340%  akcent 6  Lմ !60%  akcent 1J 60%  akcent 1 23 !60%  akcent 2J$60%  akcent 2 23ږ !60%  akcent 3>(60%  akcent 3 !60%  akcent 4>,60%  akcent 4 ! 60%  akcent 5J060%  akcent 5 23 !!60%  akcent 6>460%  akcent 6  "Akcent 1>Akcent 1 O  #Akcent 2>!Akcent 2 PM  $Akcent 3>%Akcent 3 Y  %Akcent 4>)Akcent 4 d  &Akcent 5>-Akcent 5 K  'Akcent 6>1Akcent 6  F !(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???????????? ??? *Dobry8Dobry  a+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-* HiperBcze'.Komrka poBczonaRKomrka poBczona }/Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  ????????? ???0 NagBwek 1D NagBwek 1 I}O1 NagBwek 2D NagBwek 2 I}?2 NagBwek 3D NagBwek 3 I}233 NagBwek 46 NagBwek 4 I}4 Neutralny@ Neutralny  e&Normalny5 Obliczeniaz Obliczenia  } 6 @ Odwiedzone hiperBcze7* Procentowy 8SumaFSuma OO'9Tekst obja[nieniaD5Tekst obja[nienia ':Tekst ostrze|eniaD Tekst ostrze|enia ;TytuB1TytuB I}% <Uwagad Uwaga  =&Walutowy>. Walutowy [0] ?ZBy4ZBy  XTableStyleMedium9PivotStyleLight16`>~Dostawa misa,drobiu,wdlinDostawa warzyw i owocw4Dostawa mro|onek i rybBoSDostawa artykuBw spo|ywczych00" _Hlk79736048:8  ;AS kgLp.ArtykuBIlo[Cena jednostkowa bruttoWarto[ brutto Jedn. Miaryszt.kg. WinogronokBanan - owoc powinien posiada barw skrki zBocist, bez uszkodzeD, plam chorobowych, pakowany w kartonachBuraki czerwone - nie powinny by zaparzone, zmarznite, zaple[niaBe, o [rednicy 4-8 cm i zabarwieniu w przekroju ciemnoczerwonymCebula - powinna by zdrowa , bez uszkodzeD, jdrna, czysta, nie powinna by zmarznita i zaparzona; pakowana w standardowe workiCytryny  powinny by zdrowe, nie uszkodzone, jdrne, nie poplamione, wolne od owadw i ich larw, [wie|e, o wBa[ciwej dojrzaBo[ci, soczyste, o wBa[ciwej barwie skrki, o wBa[ciwej barwie skrki, o wBa[ciwym smaku i aromacieCzosnek - wyrb 1 kl., gBwka czosnku powinna by caBa zwarta, twarda, o wielko[ci 3 cm i zbkach jdrnych, pokrytych caBkowicie BuskGruszki - powinny by zdrowe nie uszkodzone mechanicznie, nie robaczywe, bez objaww chorb, zgnilizny i ple[ni, [wie|e, nie zwidnite, nie zawilgocone, czyste, bez pozostaBo[ci chemicznych [rodkw ochrony ro[lin, o wadze ok. 130-160 gJabBka - powinny by zdrowe nie uszkodzone mechanicznie, nie robaczywe, bez objaww chorb, zgnilizny i ple[ni, [wie|e, nie zwidnite, nie zawilgocone, czyste, bez pozostaBo[ci chemicznych [rodkw ochrony ro[lin o wadze od 150g  200g.bKapusta biaBa (gBwki) - nie powinna by uszkodzona, poro[nita, zaparzona, bez obecno[ci gsienicdKapusta czerwona (gBowki)- nie powinna by uszkodzona, poro[nita, zaparzona, bez obecno[ci gsienicKapusta kiszona - powinna mie barw biaB lub jasnokremow z odcieniem |Btawym, smak sBono  kwa[ny, bez obcych zapachw, skrawki kapusty powinny by jdrne i chrupkie, mo|e zawiera dodatek marchwi.cKapusta pekiDska - zdrowa, bez oznak zgnilizny, zaparzeD, bez przero[ni i szkodnikw typu [limakiqKiwi - owoc bez uszkodzeD mechanicznych, nie zmarznite, nie zwidnite, zdrowe, nie mniejsze ni| 80 g  1 sztukaKoper zielony - nie powinien by zaparzony, zwidBy, bez [ladw zgnilizny, bez szkodnikw, pakowany w pczki Mandarynki - powinny by zdrowe, nie uszkodzone, jdrne, nie poplamione, wolne od owadw i ich larw, [wie|e, o wBa[ciwej dojrzaBo[ci, soczyste, o wBa[ciwej barwie skrki, o wBa[ciwym smaku i aromacie, waga min. 70 gMarchew - korzeD powinien by czysty, o zdrowej barwie czerwono  pomaraDczowej, caBy bez bocznych rozgaBzieD, bez uszkodzeD mechanicznych i przez szkodniki, minimalna [rednica korzenia 2 cmOgrek [wie|y dBugi/krtki nie powinien by zwidBy, bez uszkodzeD, plam chorobowych, wyrwnany pod wzgldem barwy, ksztaBtu i wielko[ci, bez nadgni AOgrki kiszone - zdrowe, jdrne, bez uszkodzeD, bez [ladw gnicia/Papryka - (|Bta, czerwona, zielona)  owoc powinien by dojrzaBy, o odpowiedniej barwie i zbli|onej wielko[ci i ksztaBcie, bez owocw zgniBych i nadgniBych, pora|onych chorobami, uszkodzonych, popkanych, zaple[niaBych i za fermentowanych nie mniejsza ni| 200g. cPieczarki [wie|e - powinny by zdrowe, twarde, [redniej wielko[ci, o biaBym zabarwieniu, bez plam.KPietruszka na - zielona, nie zwidnita, zdrowa, nie uszkodzona i czysta. Pietruszka korzeD  korzeD powinien by zdrowy, bez [ladw chorb, wybr kl. 1 o [rednicy nie mniejszej ni| 2 cm i nie wikszej ni| 5 cm Pomidory - powinny by jdrne, nie pomarszczone, gBadkie, o jednolitym czerwonym zabarwieniu wBa[ciwym dla danego gatunku, o jednolitej wielko[ci i ksztaBcie, zdrowe, bez uszkodzeD, nie popkane o wadze od 150g  300g. PomaraDcze  powinny by zdrowe, nie uszkodzone, jdrne, nie poplamione, wolne od owadw i ich larw, [wie|e, o wBa[ciwej dojrzaBo[ci, soczyste, o wBa[ciwej barwie skrki, o wBa[ciwej barwie skrki, o wBa[ciwym smaku i aromacie, trwaBe i odporne na transport.Por - wybr kl. 1, cebula o [rednicy nie mniejszej ni| 2,5 cm, li[cie barwy zielonej, bez zaparzeD i li[ci nadgniBych; pakowana w paczkach lub skrzynki a|urowe, standardoweSeler  korzeD - czysty, zdrowe, caBe bez uszkodzeD, bez [ladw gnicia, o mi|szu biaBym, o wadze korzenia nie mniejszym ni| 200gSzczypior bez cebulki  natka<  szczypiorku powinna by zielona na caBej dBugo[ci, uBo|ona w pczki i ucita rwno, bez po|BkBych listkw, nie powinna by zwidnita, zaparzona, pakowana w pczki o wadze 25g., bez trawy i chwastw. Ziemniaki#(kwalifikowany podpis elektroniczny'lub podpis zaufany lub podpis osobisty)Uwaga !7 Nale|y podpisa zgodnie z Rozporzdzeniem Prezesa Rady Ministrw z dnia 30 grudnia 2020 r. w sprawie sposobu sporzdzania i przekazywania informacji oraz wymagaD technicznych dla dokumentw elektronicznych oraz [rodkw komunikacji elektronicznej w postpowaniu o udzielenie zamwienia publicznego lub konkursie.'Cz[ 4 - Dostawa artykuBw spo|ywczych'ZaBcznik nr 1 do formularza ofertowego'ZaBcznik Nr 1 do formularza ofertowego'Cz[ 1 - Dostawa misa, drobiu, wdlin Cz[ 3 - Dostawa mro|onek i ryb:kieBbasa biaBa wieprzowa surowa zawierajca min. 75% misaSfilet z piersi kurczaka bez skry i [cigien w 100g 4% tBuszczu, 30% biaBka, [wie|e/karkwka bez ko[ci odtBuszczona klasa I, [wie|aschab bez ko[ci [wie|y2boczek wdzony o maBej zawarto[ci tBuszczu, [wie|y7kieBbasa podwawelska zawierajca min. 70% misa, [wie|audziec z kurczaka S, [wie|y, trybowany, uda wBa[ciwie umi[nione, linia cicia rwna, nie dopuszcza si wyleww krwawych w mi[niach>Bopatka klasa I bez ko[ci bez skry, golonki, tBuszczu, [wie|a-miso mielone wieprzowe, odtBuszczone, [wie|eszynka delikatesowa z fileta kurczaka, wyrb blokowy wykonany z delikatnych filetw kurczaka, jasny przekrj, konsystencja krucha, bez konserwantw, [wie|aKszynka konserwowa zawierajca min. 80% misa, w osBonce niejadalnej, [wie|a4kieBbasa szynkowa zawierajca min. 70% mie[a, [wie|a3parwki min. 70% misa wieprzowego, cienkie, [wie|e<boczeh surowy, bez skry o maBej zawarto[ci tBuszczu, [wie|y+woBowina rosoBowa, bez skry, ko[ci, [wie|a$poldwica sopocka parzona, 96% misa*szynka wieprzowa bez ko[ci, surowa, [wie|a/szynka wieprzowa wdzona, [wie|a min. 80% misaudziec z indyka trybowany, [wie|y, uda wBa[ciwie umi[nione, linia cicia rwna, nie dopuszcza si wyleww krwawych w mi[niach!Cz[ 2 - Dostawa warzyw i owocw_brokuBy [wie|e, wolne od szkodnikw i uszkodzeD, bez zanieczyszczeD bilogicznych, ciemnozielone>brzoskwinie, [wie|e bez uszkodzeD mechanicznych i bilogicznychPkalafior, [wie|y, wolny od szkodnikw i uszkodzeD, bez zanieczyszceD bilogicnychikapusta wBoska, caBa o zdrowym wygldzie, bez uszkodzeD mechanicznych i bilogicznych, wolna od szkodnikw9cukinia [wie|a bez uszkodzeD mechanicznych i bilogicznych9[liwki [wie|e bez uszkodzeD mechanicznych i biologicznych<nektarynki [wie|e bez uszkodzeD mechanicnych i biologicznychZwBoszczyzna, [wie|a bez uszkodzeD mechanicznych i biologicznych, w pczkach lub na tackachZSaBata [wie|a - bez oznak zgnilizny, zaparzeD, bez przero[ni i szkodnikw typu [limaki.;truskawki [wie|e bez uszkodzeD mechanicznych i bilogicznych8morela [wie|a bez uszkodzeD mechanicznych i bilogicznychmieszanka kompotowa czteroskBadnikowa (truskawka, [liwka, aronia, czarna porzeczka) owoce pestkowe wydrylowane w opakowaniu 2,5 kgZfasola szparagowa zielona, cita, bez konserwantw, bez cukru, laktozy, w opakowanu 2,5 kg5ryba filet bez skry suchomro|ony Miruna (0% glazury)mieszanka warzywna 7-skBadnikowa (marchew, fasola szparagowa, kalafior, groch zielony, pietruszka, seler, por) w opakowaniu 2,5 kg8marchew z groszkiem bez konserwantw w opakowaniu 2,5 kg4marchewka kostka bez konserwantw w opaowaniu 2,5 kg!brokB r|yczki opakowanie 2,5 kg\pyzy z misem bez konserwantw, sztucznych barwnikw, wzmacniaczy smaku, w opakowaniu 2,5 kgFkalafior r|yczki bez konserwantw, laktozy, cukru w opakowaniu 2,5 kg]pierogi z serem bez konserwantw, sztucznych barwnikw, wzmacniaczy smaku w opakowaniu 2,5 kgGbukiet warzyw kwiatowy (kalafior, marchew, brokuBy) w opakowaniu 2,5 kgbkopytka ziemniaczane bez konserwantw, sztucznych barwnikw, wzmacniaczy smaku w opakowaniu 2,5 kg1marchew mini bez konserwantw w opakowaniu 2,5 kg\kluski [lskie bez konserwantw, sztucznych barwnikw, wzmacniaczy smaku w opakowaniu 2,5 kgfrytki mro|one opk. 750 g8ryba filet suchomro|ony Morszczuk (bez skry) 0% glukozyszpinak krojony opakowanie 1kgprzyprawa oregano opakowanie10g.przyprawa papryka mielona ostra opakowanie 20gCukier biaBy krysztaBop. 1 kgd|em owocowy 250gfasola drobna opakowanie 400g%groch Buskany poBwki opakowanie 400gprzyprawa Curry opakowan<0ie 20 g przyprawa kurkuma opakowanie 20g$przyprawa li[ laurowy opakowanie 6g)przyprawa majeranek otarty opakowanie 20gMakaron nitki opakowanie 250gMakaron wst|ka Makaron kokardki opakowanie 400g*sok brzoskwiniowy bez dodatku cukru 250 ml%Mka pszenna typ 500 opakowanie 1 kg Mid naturalny (opak. 1400g)ocet spirytusowy 10% 0,5 litra$przyprawa papryka mielona sBodka 20g:przyprawa pieprz naturalny czarny ziarnisty opakowanie 20g8przyprawa pieprz naturalny czarny mielony opakowanie 20g'przyprawa pieprz zioBowy opakowanie 20g+Ry| paraboliczny (karton opakowanie 4x100g)ciastka 8 zb| opakowanie 30gherbatniki pettit beurreszt. 'ciastka owsiane-kokosowe opakowanie 38g!przyprawa cynamon opakowanie 15 g8ogrki konserwowe - opakowanie sBoik o pojemno[ci 960 ml*szczaw konserwowy, siekany opakowanie 350g0pomidory krojone w sosie wBasnym opakowanie 400g,przyprawa zioBa prowansalskie opakowanie 10g*Woda mineralna niegazowana pojemno[ 0,5 lsB morska opkowanie 1kg:herbata mitowa 100% li[ci mity pieprzowej opakowanie 40g(przyprawa ziele angielskie opkowanie 15g)kwas od kapusty w butelce pojemno[ 0,5 l3jabBka pra|one szarlotka w sBoiku o pojemno[ci 900g&kasza perBowa jczmienna karton 4x100g"kwasek cytrynowy opakowanie 18-20g!chrzan tarty naturalny sBoik 250g8sok owocowy naturalny bez dodatku cukru opkowanie 200 ml(|urek naturalnie kiszony pojemno[ 0,5 l0fasola konserwowa (biaBa) puszka opakowanie 400g3fasola konserwowa (czerwona) puszka opakowanie 400g$jajka pakowanie po 10 szt. rozmiar L opakowaniebuBka tarta opakowanie 500g"czosnek granulowany opakowanie 20gmakaron Bazanki opakowanie 500gfasola Ja[ du|a opakowanie 400g jogurt naturalny opakowanie 400gmleko 3,2% opakowanie 1 l+masBo [mietankowe o zawarto[ci tBuszczu 82%[mietana 30% opakowanie 250ml[mietana 18% opakowanie 400gtwarg pBtBusty opakowanie 1kg przyprawa bazylia opakowanie 10g%herbata owocowa opakowanie 25 torebekKoncentrat pomidorowy 30% 900gMakaron kolanko opakowanie 500gkasza manna opakowanie 500g-przecier pomidorowy klasyczny opakowanie 500ggalaretka owocowa sypka3ser |Bty twardy klasa I o zawarto[ci tBuszu 22-26%$paBeczki kukurydziane opakowanie 60g%herbata czarna opakowanie 100 torebek Kakao naturalne opakowanie 80g soda oczyszczonacukier waniliowyolejek waniliowywoda niegazowana opakowanie 5 l"jogurt owocowy opakowanie 115-120gmleczna kanapkaserek waniliowy+deser czekoladowo-orzechowy opakowanie 100g!przyprawa tymianek opakowanie 20g Makaron spagetti opakowanie 500g Makaron [widerki opakowanie 400gMakaron pira opakowanie 400gMka ziemniaczana 1kgOlej rzepakowy 1l.'PBatki kukurydziane , [niadaniowe 500g Zacierki babuni 250g*wafle ry|owe naturalne opakowanie 100-130g)czekolada gorzka 70% miazgi kakaowej 100gmakaron muszelki morskie 400gsl himalajska 1kg'sok owocowy naturalny opakowanie 1 litr5masBo klarowane 99,8% tBuszczu w 100g opakowanie 500gproszek do pieczenia 30gkisiel opakowanie 64g#rodzynki suBtaDskie opakowanie 100gsuszone [liwki opakowanie 100gdro|dze opakowanie 100g [nie|ka w proszku opakowanie 54g'margaryna do pieczenia opkaowanie 250gbudyD opakowanie 64g Majonez 260gKasza jczmiennaCaBkowita cena oferty bruttoCaBkowita cena oferty brutto - sBownie ......................................................................................................................................................................CaBkowita cena oferty brutto sBownie ......................................................................................................................................................................CaBkowita cena oferty brutto sBownie ......................................................................................................................................................................CaBkowita cena oferty brutto CaBkowita cena oferty brutto sBownie......................................................................................................................................................................$Znak postpowania ZOS.ZP.KS.271.9.23%Znak postpiwania: ZOS.ZP.KS.271.9.23cukier puder opakowanie 500g4ryba filet suchomro|ony Dorsz (bez skry) 0% glazuryTRzodkiewka czerwona - pczek bez oznak zgnilizny, zaparzeD, bez przero[ni (pczek)skrzydBo z indykaKukurydza konserwowa - puszka %syrop owocowy naturalny bez cukru 5 l!cebulka pra|ona, opakowanie 150 g przyprawa lubczyk opakowanie 20gtruskawka, opakowanie 450gudziec z kurczaka [wie|y, trybowany, uda wBa[ciwie umi[nione, linia cicia rwna, nie dopuszcza si wyleww krwawych w mi[niach@ NAH#bRF\{b hl oty}(:!̈́P>n- Ɍ Q? q|j̚ccB T8 ):%  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?M Kyocera ECOSYS M2040dn KX' 4dXX"dPcKW 4 ****4 **** EE0010000L -L -2 dd@ ? ?XX0J,X< 0000Arial?  A A A A""""""""""""""""p dPcKPW0dPcK'WdPcK NWDPoufne 1dPcKWdPcKdWdPcKcW<z" BXX333333?333333?&<3U} '} m} } } ArtykuB)@vvv   v v vvv;;bvv'''v;;;; ,HjjjjjjH n +n B Q E B F Tn~ [? Z; ]]i@ Xr~ [@ Z2 ]!]d@ 2P Xr~ [@ {/ ]%]@h2X Xr`~ [@ {0 ]%]@ h2, Xr~ [@ Z. ^! ^a@ d Xr~ [@ {3 ]% ]@j@ Xr~ [@ {9 ] ] @ Xr~ [ @ {5 ]% ]@h  Xr~ ["@ {6 ] ]i@ Xr~ [$@ Z: ]!]Y@   < XrI~ [&@ Z= ]] @ XrA~ [(@ Z1 ]!] @  x, XrI~ [*@ Z ]~ ]Y@ XrI~ [,@ \7 ]]E@ ( XrA~ [.@ Z8 ]]@  Xr~ [0@ Z> ]~ ]r@ Xr~ [1@ {? ]]I@2 Xr~ [2@ {@ ]~ ]Y@ Xr~ [3@ { ]~ ]f@ Xr~ [4@ {4 ]!]@ F, Xr~ [5@ Z< ]]@j@< Xr #W %nCRCCCqnCRCCCpnConma Dj l$$$^Y]ca]aUaU_W_H[UFUFF]YQ !"#$%&'( g d% k!g!k"g "e&"k#g#k$g$k%g%k &l'&k '('("" <4   :   Z >@  B'(ggD T8 A  dMbP?_*+% Strona &P&(\?' ףp= ?(Gz?) BP(?M Kyocera ECOSYS M2040dn KX' 4dXX"dPcKW 4 ****4 *##* EE0010000L -L -2 dd@ ? ?XX0J,X< 0000Arial?  A A A A""""""""""""""""p dPcKPW0dPcK'WdPcK NWDPoufne 1dPcKdW<z" VXX ףp= ? BP(?&T(U} I} I/S}  } I } V} O} IArtykuBAH@,@,@,@)@@`JJ (J I *I I IA$ @ @e@@@@8@(@@@%@@@@@@ @ AH D *DD B Q E B T FD~ [? Y ]%]h@d, XWDD~ [@ YB ^^K@%2XWK~ [@ YC ^!^f@ (d(XWK~ [@ Y ^% ^0@<2 XWK~ [@ Y ]% ]v@0 XW ~ [@ YF ] ]4@1 XW ~ [@ Y ]% ][@ 2 XW ~ [ @ Y ]% ]R@   XW ~ ["@ Y ]!]~@  , XW~ [$@ Y _%]$@#,  XW~ [&@ YD _]A@ XW~ [(@ Y ]%] r@2< XW~ [*@ Y ]%]@o@( 2 XW~ [,@ N ]%]@ XW~ [.@ N _%]p@'2x22 XW~ [0@ NE _]F@( XW~ [1@ Y _!]@ , XW~ [2@ N _%]`s@( XW~ [3@ Y _%]P@d2, XW~ [4@ N _%]@"F XW~ [5@ NL _]4@. XW~ [6@ NH _!]^@, 2( XW~ [7@ Y _%]@z@<<2 XW~ [8@ N _%]@@ <, XW~ [9@ Ny _%]R@/  XW~ [:@ Y _%]R@   XWDF l$$$^c ]aek_kkgaYaaaaY]aaaU]aaa @!W@"@## @$%@%@&@' @( @)(@*@+$ @,@-@. @/t@0@1X@2@3@4@5@6a89:;<=>?@~ [;@ N _% ]n@<<d XW~ ![<@ !N !_!!]t@ xxP !XW~ "[=@ "Y "_%"]@u@( "XW~ #[>@ #Y #_%#]Ё@2, #XW~ $[?@ $Y $_%$]@j@!2FF $XW$`~ %[@@ %N{ %_%%]@u@*<ddP %XW%`~ &[@@ &Y! &_!&]a@$ (<( &XW&`~ '[A@ 'Y '_!'][@+ (2 'XW'`~ ([A@ (NJ (_(]Q@<  (XW(`~ )[B@ )N" )_!)]@p@& dx( )XW~ *[B@ *Nz *_%*]q@( *XW~ +[C@ +N# +_+]N@2  +XW~ ,[C@ ,NG ,_!,]i@   ( ,XW~ -[D@ -NK -_-]>@  -XW~ .[D@ .Y ._.]I@-2 .XW~ /[E@ /NI /L/M@X /XW~ 0[E@ 0Z$ 0^%0^@) p  0XW 11#1W) %0n1D2CRCCUbD3CRCCUcD4CRCCUPD5CPD 66 8d%9 :e&;<= >f'>gggghi ?(?B& Xa]aakkggc]aY]UUUaQ"  $@@@,T        #* / 1  >@<d d B?@116655 7ggD T8 (ZEPkR  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?M Kyocera ECOSYS M2040dn KX' dXX"dPcKW  4 ****4 *##*EE0010000L -L -dd@ ? ?XX0J,X< 0000Arial?  A A A A""""""""""""""""p dPcKPW0dPcK'WdPcK NWDPoufne 1dPcKdW<z" <XX333333?333333?&<3U} -} m} } I} IArtykuB(;; ; v   vvv''vvv;;;;;;  -HjjjjjjH n +n B Q E B F Tn~ [? ZS ]]V@ < Xr~ [@ ZW ]!]a@ << Xr~ [@ {N ]!]V@  Xr`~ [@ {[ ] ]N@< Xr~ [@ \U ] ]N@ Xr~ [@ {Z ] ]I@ 2 Xr~ [@ {X ]~ ]D@ Xr~ [ @ {Y ]! ]@`@ <2 Xr~ ["@ ZQ ]!]a@  <2 XrI~ [$@ ZR ]]T@2 XrA~ [&@ ZM ^%^s@PP XrI~ [(@ ZP ]%]@Y@ ( XrA~ [*@ ZV ]]^@d Xr~ [,@ ZT ]!]k@ Fd2 Xr~ [.@ {O ]]r@, Xr~ [0@ Z ]!]y@  d Xr~ [1@ {\ ]]u@ 2, XrK~ [2@ Z] ]]4@   XrI~ G3@ t s~ s$@ Xr #W %nCRCCCqnCRCCCpnConma g d%k g kD l$$$^Y]_UYUF]_[ccY]U][[FQ,"!"#$%&'!g !e&!k"g"k#g#k$g$k %l'%k &(&'6x" H   i /   1 > @B&'ggD T8  x3}N  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?M Kyocera ECOSYS M2040dn KX' 4dXX"dPcKW 4 ****4 **** EE0010000L -L -2 dd@ ? ?XX0J,X< 0000Arial?  A A A A""""""""""""""""p dPcKPW0dPcK'WdPcK NWDPoufne 1dPcKWdPcKdWdPcKcW<z" XX333333?333333?&<3U} m8} I} I} m} ArtykuBx;;:@:@@ ; ; ; ; ;;;v;;;@@@:@X@g@u@:@@@I@@ )HjjjjjjH n +n B Q B B F Tn~ [? Y I@%2 n~ [@  ]!]w@& d Xr~ [@  ]]@) Xr~ [@ Z ]~ ]D@ Xr~ [@ {t ] ]0@T Xr`~ [@ {w ] ]D@( Xr`~ [@ {` ]% ]@Kdd Xr`~ [ @ { ]% ]D@   Xr`~ ["@ { ] ]A@A Xr`~ [$@ { ]]u@?d Xr`~ [&@ { ]!]v@5 dP Xr`~ [(@ { ]] |@V, Xr`~ [*@ { ]]$@] Xr`~ G,@ a !f@@ x Xr~ [.@ {b ]][@P Xr~ [0@ Z ]!]W@- 2 Xr~ [1@ { ]]T@"(( Xr~ [2@ { ]]Y@g<( Xr~ [3@ { ]]@@W2 Xr~ [4@ {c ]!]`s@ d Xr~ [5@ { ]]Q@Q < Xr~ [6@ { ]]I@\2 Xr~ [7@ { ]]T@'P Xr~ [8@ {u ]v]@ XX Xr~ [9@ { ]]V@E< Xr~ [:@ { ]%]@^,, Xr~ [;@ { ]v]N@ XrD l$$$^W]UF[Wcc[[_[W]Y]YYY]YUUYYa g@!g@";#;$;%;&;';(;);*;+;,;-;.;/;0@1;2;3;4;5v6@7@8;9;:;;;<;=;>;?;~ [<@ { ] ]@@ Xr~ ![=@ !{ !]!].@  !Xr~ "[>@ "{ "]!"]I@!  "Xr~ #[?@ #\ #]#]2@   #XrI~ $[@@ $Z $]%$]p@(d<^P $XrA~ %[@@ %Z %]%]I@ 2 %Xr~ &[A@ &{ &]%&] r@P &Xr~ '[A@ '{ ']']V@< 'Xr~ ([B@ ({ (]%(]h@Fd (Xr~ )[B@ ){ )]!)]@_@$ P )Xr~ *[C@ *{ *]%*]@`@P< *Xr~ +[C@ +Zj +]~ +]i@ +Xr~ ,[D@ ,{ ,]!,] |@Z d ,XrK~ -[D@ -Z -]-]Y@22 -XrI~ .[E@ .Z .]~ .]Y@ .XrI~ /[E@ /Zh /]%/]y@IxP2 /Xr`~ 0[F@ 0Z 0]~ 0]Y@ 0Xr~ 1[F@ 1Z 1]!1]l@/ x<2 1Xr~ 2[G@ 2Z 2]%2]@1x,2 2Xr~ 3[G@ 3Zi 3]~ 3]y@ 3Xr~ 4H@ 4 4z4z9@a  4~ 5[H@ 5Y 5u5u4@ 5Xr~ 6I@ 6 6%6 @;FXP 6~ 7[I@ 7l 7u%7u@Xd, 7Xr~ 8[J@ 8Y 8u8u.@  8Xr~ 9[J@ 9m 99I@7 9Xr~ :[K@ :Y :u:u@@i :Xr~ ;[K@ ;Y ;u%;u@U2  ;Xr~ <[L@ <n <!<N@9  (  <Xr~ =[L@ ={ =]%=]~@<x< =Xr~ >[M@ >{ >]>]$@: >Xr~ ?[M@ ?{ ?]?]Y@c(< ?XrD lYY][cUaYa]aF_[HcF]aFYUaaYYUa]aU@vA;BvC;D;E;F;G;H;I;J;KvL;MvNvO;P;Q;RvS;T;UvV;W;X;YvZ;[;\;];^;_;~ @[N@ @{ @]@]Q@ ( @Xr~ A[N@ A{ A]!A]>@    AXrn~ B[O@ B~ B]B]@j@#P BXr`~ C[O@ C{ C^%C^a@b( < CXr~ D[P@ Dd D]~ DD@ DXr~ E[@P@ EYx Eu!E|F@O   EXr~ F[P@ F{e F}~ Fu@ FXr~ G[P@ G{f G|%G|j@(dF GXr~ H[Q@ H{ H|H|$@8 HXr~ I[@Q@ I{g I]%I]u@G< P IXr~ J[Q@ J{^ J]%J]@`@C( 2 JXr~ K[Q@ K{_ K]%K]f@*P< KXr~ L[R@ Lo Lz%Lt@=P< LXr~ M[@R@ Mq Mz%M@u@Ndxd MXr~ N[R@ Nyp Nv%Nx@o@Ld(Z NXr~ O[R@ Oyr OvOx@`@,d OXr~ P[S@ Pw PvPv>@J PXr~ Q[@S@ Qw Qv%Qvp@2d2F QXr~ R[S@ Rw| RvRv4@B RXr~ S[S@ Sw SvSv$@ SXr~ T[T@ Tws Tv%Tv@M^ TXr~ U[@T@ Uw Uv!UvV@  ( UXr~ V[T@ Vw VvVv@@, VXr`~ W[T@ WY WuWu4@   WXr`~ X[U@ XYk XuXu`@fX XXr`~ Y[@U@ YY Yu!Yu@ pX YXr`~ Z[U@ ZY ZuZu |@>, ZXr`~ [[U@ [Y [u[u9@d [Xr~ \[V@ \Y~ \u%\u`h@[x \Xr~ ][@V@ ]Y ]u]u$@S ]Xr~ ^[V@ ^Y ^u~ ^u>@ ^Xr~ _[V@ _Y _u%_u0@6,Z< _XrD lY_[aF]FaUaaaaaaYUaUUa][[[_[UaUF`;a;b;c;d;e;fX@g;h;i;j;kl;m;nopqrstuvw~ `[W@ `Y `u~ `uy@ `Xr~ a[@W@ aY auauI@2 aXr~ b[W@ bY bu%bu`}@_FF bXr~ c[W@ cY cucu[@HP cXr~ d[X@ dY} du!duX@R X dXr~ e[@X@ eY eu~ eur@ eXr~ f[X@ fY fu!ful@2 2 fXr~ g[X@ gY gu%guu@Y-( gXrh[YuuXr ii#iWY %hinjCRCCCqnkCRCCCpnlConmmna nnog od%okpgpkqg qe&qkrgrksgsktgtk ul'uk v(vw4gFUaY]F]aQ,"" T# , a4 :  > %B i  >L@,*hhhBvwiinnllmmggD Oh+'0HP\l ZSSKingaMicrosoft Excel@;Z@0z/@EloN ՜.+,0 PX  ,Ministerstwo Edukacji Narodowej i Sportu Dostawa misa,drobiu,wdlinDostawa warzyw i owocwDostawa mroonek i rybDostawa artykuw spoywczych''Dostawa warzyw i owocw'!_Hlk79736048)'Dostawa warzyw i owocw'!Obszar_wydruku ArkuszeZakresy nazwane  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~Root Entry F5MOWorkbookSummaryInformation(DocumentSummaryInformation8