ࡱ> CB T8\pmflisek Ba=;=bC8X@"1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1 Arial CE1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H>Czcionka tekstu podstawowego1H?Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1H4Czcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1H,8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H8Czcionka tekstu podstawowego1H<Czcionka tekstu podstawowego1H4Czcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1HCzcionka tekstu podstawowego1H Czcionka tekstu podstawowego1h8Cambria1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1Calibri1  Arial CE1Calibri1Calibri1Calibri1Arial1 Arial CE1 Arial CE7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)!#,##0.00\ "zB"!#,##0.00\ _z_B[$-415]General                                                                       + )    `  ff  P  P           ! "    #   a>        , *      @ @            "  "  "   8@ @ 8@ @ 8@  `   d x@ @ 8a@ @ xa@ @    ( 8 "  * * xf@ @  xf@ @  *xf@ @   *|f@ @   (@ @ 8@  @ $*xa@ @  xf@ @  xf@ @  xf@ @   |f@ @   ha@ @   `a@ @   |@   |@ @   |a@ @  ||uFg}(}- 00_)}(}.  00_)}(}8 00_)}-}: 00_)}-}; 00_)}(}< 00_)}(}>  00_)}(}def00_)}(}eef00_)}(}fef00_)}(}gef00_)}(}kef00_)}(}lef00_)}(}mef00_)}(}nef00_)}(}oef00_)}(}pef00_)}(}qef00_)}(}r00_)}(}s00_)}(}t00_)!20%  akcent 1220%  akcent 1!20%  akcent 22"20%  akcent 2!20%  akcent 32&20%  akcent 3!20%  akcent 42*20%  akcent 4!20%  akcent 52.20%  akcent 5!20%  akcent 62220%  akcent 6!40%  akcent 1240%  akcent 1!40%  akcent 22#40%  akcent 2!40%  akcent 32'40%  akcent 3!40%  akcent 42+40%  akcent 4!40%  akcent 52/40%  akcent 5!40%  akcent 62340%  akcent 6!60%  akcent 12 60%  akcent 1!60%  akcent 22$60%  akcent 2!60%  akcent 32(60%  akcent 3!60%  akcent 42,60%  akcent 4! 60%  akcent 52060%  akcent 5!!60%  akcent 62460%  akcent 6 "Akcent 1&Akcent 1 #Akcent 2&!Akcent 2 $Akcent 3&%Akcent 3 %Akcent 4&)Akcent 4 &Akcent 5&-Akcent 5 'Akcent 6&1Akcent 6!(Dane wej[ciowe2Dane wej[ciowe!)Dane wyj[ciowe2Dane wyj[ciowe *Dobry Dobry+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-Excel Built-in NormalLExcel Built-in Normal .6 HiperBcze  '/Komrka poBczona8Komrka poBczona0Komrka zaznaczona:Komrka zaznaczona1 NagBwek 1* NagBwek 12 NagBwek 2* NagBwek 23 NagBwek 3* NagBwek 34 NagBwek 4* NagBwek 45 Neutralny( Neutralny&Normalny6 Normalny 27 Normalny 2 28 Normalny 36 Normalny 3 9 Normalny 3 2: Normalny 4; Normalny 4 %; Normalny 5; Normalny 5 %< Normalny 76 Normalny 7 = Obliczenia* Obliczenia> L Odwiedzone hiperBcze  ?* Procentowy @SumaSuma'ATekst obja[nienia85Tekst obja[nienia'BTekst ostrze|enia8 Tekst ostrze|eniaCTytuB TytuB DUwaga  UwagaE&WalutowyF. Walutowy [0] GZByZByXTableStyleMedium9PivotStyleLight16`: ryby cz.5008 !Opiskgszt1.2.3.4.6. Jedn. miary5.7.L.p Makrela (Scomber spp.) - tuszka wdzona. Wdzona w tradycyjny sposb. Ryba jdrna, smaczna o przyjemnym wyrazistym zapachu. Produkt pakowany przniowo.~ Mintaj (Theragra chalcogramma) - filet mro|ony, prasowany w folii (0-5% glazury, z produkcji morskiej) rozmiar fileta 300-500g Miruna (Macruronus spp.) - filet mro|ony bez skry i o[ci, prasowany w folii (0-5% glazury, z produkcji morskiej) rozm. fileta 300-500g Miruna (Macruronus spp.) - filet mro|ony ze skr, bez o[ci, prasowany w folii (0-5% glazury, z produkcji morskiej) rozm. fileta 300-500g Paluszki rybne panierowane z caBego fileta 100%, paluszki rybne z filetw mintaja. Ryba fletowana, nastpnie zamra|ana, cita na paluszki, ktre s panierowane, podsama|ane i zamra|ane w cigu kilku minut. Nie dopuszczalne miso mieszane mielone.6Szprot popularny w sosie pomidorowym, masa netto: 170gS TuDczyk - kawaBki w sosie wBasnym, puszka, masa netto 170 g, po odsczeniu 120 gZaBcznik nr 6.2 do SWZkWszystkie produkty musz speBnia warunki zawarte w rozporzdzeniu ministra zdrowia z dnia 26.08.2015 r. w sprawie grup [rodkw spo|ywczych przeznaczonych do sprzeda|y dzieciom i mBodzie|y w jednostkach systemu o[wiaty oraz wymagaD, jakie musz speBnia [rodki spo|ywcze stosowane w ramach |ywienia zbiorowego dzieci i mBodzie|y w tych jednostkach systemu o[wiatyZapotrzebowanie ilo[ciowe na dostaw ryb do Przedszkola Miejskiego Nr 5 w MiDsku Mazowieckim w okresie od 01 stycznia 2022r. do 31 grudnia 2022 r. Cz[ II- Dostawa rybIlo[.Obowizujca stawka podatku od towarw i usBugCena jednostkowa bruttoWarto[ bruttoRazem", -718 ccB T8 3[b  dMbP?_*+%&?'?(?)?MHP LaserJet 1010 PCL5C 4dXXA4DINU"pPE&pSMTJ`PIUPHdA4 4 [none] [none]4P d?USER44dPrint driver host for applicatisplwow64.exeC:\Windows\splwow64.exe" dXX??&U} m} <} m }  } m $(CPV- 15220000-6, 15210000-3),@@,,@ @0 7@ t@ @ @ 6@@G@ Y@0L ^^^LLLLKLJOa bbbaP cccccQ`````QQQQQRQL ]]\\LL____L d e f f g k k V i V V9@r@ jj T U T TN@s@ II T U T T@e@s@ II T U T T@e@s@ II T Y T T4@s@ II T Y TT$@s@ II Z [ ZZ@o@t@ hIl menopq MSMMM MH MH MNMWWWXM:@**"*bNNNNNNN,  >@ 27ggD Oh+'0HP\l sp1mflisekMicrosoft Excel@sJ@&TM]@v{ ՜.+,0 PXd lt| sp1  ryby cz.5 Arkusze  !"#$%&'()*+,-./013456789;<=>?@ARoot Entry FPl]WorkbookbSummaryInformation(2DocumentSummaryInformation8: